testing

Wednesday, July 6, 2011

Fridge Magnet

salam....

leh tak aku nak ceta pasal fridge magnet??? muahaha

dulu2 aku bukan penggemar FM ni...tiap kali berjalan, mesti pandang sepi je..antara tempt yang aku x rembat FM ni --> terengganu, kelantan, sabah, sarawak, langkawi, jakarta, bandung....kire tengok je la...tp jakarta n bandung susah nak dapat...time aku pergi tu tak de...yang ada hanyalah key chain huhuhu

baru-baru ni g langkawi aku lupa nak beli...kesian kan?key chain aku beli, FM aku x beli...ekekke...

so lepas ni aku kene repeat balik la tempat2 kat atas tu...FM nye pasal kan muahahha



bila start aku baca2 blog + kawan2 opis + kwan sendiri suka collect FM aku pon terus teruja.so skang ni mana aku jejak aku cuba sedaya upaya beli sebagai koleksi.FM kat atas ni tak semua aku beli.ada yang orang kasi..macam Dubai, Istanbul & New Zealand tu kawan n boss yang kasi :D

dalam suka mengumpul, aku sedih gak bila FM aku jatuh pecah.menyampah nye la sape suka buka peti sejuk pastu tutup dengan kasar.patah tau...sedihhh..dah la orang kasi :(

antara yang patah....


ni aku beli tahun 2007 Pulau Pangkor...g dengan geng kampung


2010...ho chi minh vietnam...
ni pic pejabat pos besar diorang


2010 yumoyu bercuti ke Dubai...
dia belikan aku jubah & FM ni


2008 ex opismate aku kasi.pasal aku tolong dia dapatkan apartment kat
Bukit Merah Laketown resort..kebetulan aku ada kaki kat sna...tu dpt murah :p


2007 g penang dengan geng kaki jalan :D
dah x mcm rupa KOMTAR dah hehehe

so lepas ni sape yang berjalan tu kalo nak belikan aku ole2, belikan FM pon dah cukup...kawan2 rapat aku memang sound awal2, aku nak t shirt & FM hahahahaha....

p/s: tak sabar nak bercuti lagi....cepat la 2012 ekekeke

6 comments:

  1. aku pulak semenjak beblogging ni timbul minat kumpul FM ni..hehe...

    jom lawan sapa banyak...haha!!

    ReplyDelete
  2. wahid,
    sah sah la aku kalah....aku x byk berjalan dah pasni...ekekek

    ReplyDelete
  3. best nya kumpul fam kan..rmaai blogger suka kumpul fm..emy awk byk bjalan ok lah..plak tu jln obersea jer...ok nnti klau sy jln2 sy belikan FM yer..tp dlm negara lah punyalah...heeeee

    ReplyDelete
  4. heheh emy iols dah penuh tampal FM kat..peti ice tu muka depan tu...kena letak kat muka dia yg belah tepi plak..hahah

    ReplyDelete
  5. muza,
    tu la..ramai suka kumpul FM kan :D...

    cool,
    jeles la! :p

    ReplyDelete
  6. sekarang fesyen FM byk yg jenis getah tu kan?
    so pasni kita beli yang getah je la. dijamin tak pecah

    ReplyDelete