testing

Monday, August 2, 2010

3 Destinasi 1 Hari : Shah Alam {Kota Lampu}


selepas belajar sejarah di Muzium Negara, kitorang meneruskan perjalanan ke Shah Alam :)

tujuan utama memang nak ke Kota Lampu - I City...best dapat tengok lampu dan juga posing :p





nampak tak atas kepala aku ada cekak lampu2 tu :p
kerana cekak tu ada budak rengek2 nak gak...cian dia...
ayah dia suruh minta dari aku heheheh







penat?mestilah penat.sampai tengah malam baru sampai rumah.tapi yang penting enjoy :) sekarang ni kadar bayaran masuk I City RM10 seorang.mahal betol.bagi aku tak pergi pon tak pe.ada lampu je pon :P

so tamat perjalanan aku 3 Destinasi dalam 1 hari (~_^)

2 comments:

  1. MUZA XPG LAGI I CITY TU...OO KENE BAYAR YER..TP KALU PG MALAM BARU CANTIKKAN EMY...BILA LAH NK PG MUZA NIE..

    ReplyDelete
  2. kalo nak g, memang kene g malam
    siang2 xde pape
    cantik mmg cantik tapi bila kene bayar terus letak mahal
    huhuhu

    ReplyDelete