testing

Tuesday, August 10, 2010

Teman Baru....

agak-agak kenal tak budak baju hijau tu :p

tu kawan blog + fb yang aku baru jumpa...cik einaz :)

dulu time aku nak berdiet, sibuk la klik sini sana.sekali terjumpa blog einaz ni.semangat wei dia kurus.dia kata b4 ni badan dia lagi besar dari aku.tapi setelah setahun berdiet badan cun gilerrrr....jaga makan dan exercise!

terus semangat nak diet setahun hahaha...jun pon sangat men-sapot aku supaya berdiet ketat!

dan ktorang kerap la berhubung kat email.pastu dia ajak aku join dia dengan kawan2 dia ke FRIM.aku macam nak join....paksa rela jun join sama..jun on, aku terus setuju nak follow.dan kitorang berjumpa di FRIM, Kepong....

so...einaz orang ke 2 aku jumpa...1st jumpa kd...teringin juga nak jumpa yang lain-lain kat kepochi link tu...maksud aku memang aku tau diorang kat alam maya antaranya : cool - kak mya - madey - meen - cikin....rasanya cool paling lama kenal tapi tak pernah jumpa pon :p

yang lelain tu semua kawan sengal + kawan2 belajar + se-opis + ex-opismate + sepupu + sedara mara.... :)

thanks cik einaz ajak join ke FRIM......nanti kalo nak hiking lagi kat mana2 ajak la lagi eh :)

dan...untuk ko cik jun....thanks teman kan aku eh...ekeke

Segala rintihan aku ,engkau selalu ada
**baik nye bodek wakakakkaa

p/s:nak update pasal FRIM lak

6 comments:

  1. muza pun on diet jgk nie..muza pun nk join jgk...

    ReplyDelete
  2. leh je muza...kalo muza free jom la join :)

    ReplyDelete
  3. diet jgn x diet mie...bia lg kurus mcm ana jb pon xpe...aku stujuuuuu....

    ReplyDelete
  4. xnak aku mcm ana jb tu
    tu dah mcm orang sakit tulang je
    ekekekke

    ReplyDelete
  5. aaaa.. nape boh pic kite yang muke tak ready tue..?? keke.. ! perot nampak woo.. ! auwww.. ! bdn dah start naek leks.. bahyer nie.. !

    pasnih kitorang nak ghik manjat lgi emy.. moh le join.. !

    sorry ye kalau harituh tak banyak sangat borak ngan emy + jun.. i nie pemalu sebenarnye.. auwwww.. !

    ReplyDelete
  6. einaz,
    ok je..xde la pemalu...biasa la xde kimia lg..xde topik la nk ckp banyak :)

    kite pon pemalu gak...muahahhahaa
    pemalu la sgt hehehe

    ReplyDelete