testing

Friday, March 6, 2015

cian blog kita kene tinggal

muahahahahaha.................

blog ni kalau orang tu memang minat berblog, bz macam mana pon dia akan selitkan 1 2 entry dalam seminggu.....

TAPI.....

aku baru bz sikit je dah terus tak nak hupdate....trip myanmar pon tak habis story lagi....kang tak pasal2 aku merayap dah kene potong entry myanmar lagi hehehe

nak balik....hujan plak...tgh tunggu pui ni....jumaat malam je melepak ekekeke

nanti hupdate lagi..... :D

ni la kawan aku yang pentingkan kecantikan.....
sejak kenal dia aku pon dah suka belek2 muka kat cermin hahahahaha

selamat berhujung minggu (^_^)

1 comment:

  1. Emy : jgn tinggal lelama..nk tahu tak gak perkembangan terkini

    Yezza..itulah untung kawan org yg suka melawa..kita akan terikut sama :-)

    ReplyDelete