testing

Wednesday, March 11, 2015

Trip # takuttapipergi2015 : Myanmar - 30th Corner Boutique Hostel

hari ke 3 di bumi Yangon....

arini ktrang kene checkout dari Ocean Pearl Inn....rasa macam malas plak nak tukar hotel...tapi tu la masa booking macam nak duduk tengah bandar......

macam biasa ktrang breakfast dulu, then tahan teksi...beg masing2 besar pon tetap nak rege 2000kyat ekekeke...deme letak 3000 kyat terus reject.....kbai

tunggu teksi lain muahhahahaha

kali ni kami stay kat 30th corner boutique hostel.....lokasi memang dekat sangat dengan tempat shopping dan tempat makan....jangan risau nak berjalan kaki....kalau korang memang nak mudah kemana2, sila stay kat sini.... :)

signage kecik je...aku yg tunjuk driver taxi tu....
driver taxi tak tau kat mana.....sape org myanmar ni?? ehehhe

ktrang booking dorm...tp diorang upgrade ke 1 bilik 2org sebab diorang takut ktrang tak selesa....yeke? ke takut katil diorang patah sebab kami besar-besar....as je kecik hahahaha....kebetulan dalam bilik tu ada minah salleh....so betol la kot nanti kami x selesa sebab ada orang lain :D

 bilik asal

dah nama nya rezeki ktrang terima je....lagi bagus kan....kekurangan hostel ni toilet kat luar....yang lain semua superb....WIFI memang laju berdesuuuppppp :p

bilik kami.....

Toilet dia memang WOW dan juga bersih....5 bintang ok !!!!




 kalau nak usha lebih sila ke website ok --> http://www.30thcorner.com/

No comments:

Post a Comment