Bila GAJI.......karaoke jom!

salam jumaat...

hari ni hujan renyai2 je kan....suasana sejuk camni mata mula la nak layu....

opis pon lengang n kosong....ramai sambung cuti :)

rabu lepas kebetulan gaji dah masuk, laju je aku ajak pui n miza ber-sosial....hiburkan hati dan juga poket hehehe

kalau gaji memang aku tolak rm50 siap2 utk makan sedap macam sushi ke, nandos ke, seoulgarden ke....tapi kali ni ktrng pilih karok + dinner....

jom ke Sogo kita.... Redbox Sogo je yang dekat :D

Kalau ambik pakej dinner + karok 3jam = rm46++/pax...

ktrang start pukul 8pm then habis 11pm.....

Antara menu yang ada.....

 macam2 pilihan air

 spagheti
behun goreng singapore - sedap
ayam masak merah, lala, kepah, hati, ikan masak kicap
 salad

 roti bakar

 sayur2...pasta

 laksa
bubur

aku tak tau nak ambik apa...menu macam simple sangat
 1st round


2nd round

dari segi makanan, dia akan topup pelbagai....ada meatball, hotdog dll....ktrang biasa makan sampai full pastu dah malas nak g ambik lagi....nak refill pon air je.....

moh la kita asah suara.......kebetulan malam ni lagu2 aku pilih semua stok2 macam kene tinggal laki je macam meraung new boyz, pelamin anganku musnah, cinta 3segi, jemu, dll......laju miza tanya...

"ko dah kene tinggal ke?"

kurang asam sangat niiiiiiiiiiiii !!!!!!!!! muahhahahahhhaa




overall utk 3 orang dalam rm160++ include services charges + tax...tapi rezeki kami, pui belanja plak...kira nak bayar 'zakat' la tu....hehe....tq pui...semoga murah rezeki kamu sentiasaaaa...................

masakan dia? not bad....boleh la nak makan lagi....tapi kene tunggu next year la...reward setiap bulan karok macam bosan plak kan.... :D

p/s:macam rasa dah lama x makan sushi....padahal baru last month men-sushi kan diri :p

Comments

Popular posts from this blog

Jalan-jalan Cari Makan di Teluk Intan

Summary Percutian budget ke Koh Lipe, Thailand

#Sembang Orang Bujang : Perodua Axia vs Proton Iriz