testing

Wednesday, November 12, 2014

Cuti-cuti Malaysia : Bye Tawau

Tadaaaaa............ :)

I'm back! hehe

konon nak sahut challenge 30days, baru 3 hari dah lupa ada lagi 27hari kene complete kan hehehe...

to be continue soon....eceh!

ok..ok...nak ceta...best ke Tawau? :p

sedih ni sebab sepatutnya today aku n kks akan menghabiskan percutian 2014 ke Tawau...feeling2 lepak mabul la kan....tapi itu la...bukan rezeki kami....

setelah di ambil kira semua pendapat, better la ktrang let go je trip ni....risau mestilah kan...pastu nape ntah sampai 5hari aku nak bertapa kat sana hehehe

plan nak ganti g mana2 yang dekat...tapi kene bentang budget dulu la...kalo kks approved, baru leh ON... :)

Tawau...semporna....mabul...... tak de rezeki kita bertemu.....

wawawawawa.................... :(

2 comments:

  1. lah..ingatkan bye bye tawau tu sbb dh selamat landing kat semenanjung..rupanya lum pergi lagi..kalau keadaan cuaca camni baik cancel je kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. keselamatan pon kene pikir kan...sana dah scary JM :(

      Delete