30 Days blogs challenge : Intro & Day 1

Muahahahahhaa.....................

banyak sangat la free time aku kan...siap nak hupdate blog & join -- 30 days blogs challenge...sebenarnya tak de sape pon tag tapi seronok plak bila baca blog orang...antara yang buat blog MOON....

So saje nak challenge diri gak pastu entah bila la akan siap kan (doakan complete 30 days) so arini buat 1st task dia...


day 1 : Gambar terbaru anda dan 5 fakta tentang diri anda




pic latest... 1/11/2014 :D

5 fakta tentang diri aku...

1. anak sulung dari 3 beradik
2. cepat naik hantu - kira2 garang...
3. suka merajuk...sensitif...cepat tacing...
4. banyak bercakap...bercakap...bercakap...
5. consultant buat kawan2 - kawan2 suka mintak pendapat/idea apa jua situasi

done! (^_^)

Comments

  1. anak suulng or pertama mmg agak garang sbb JM pun anak sulung hikss
    X per kalau x leh update hari2 utk sahut challenge ni at least ada guide utk up entry..JM rasa nya mmg x boleh nk sahut :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tetibe rasa macam banyak masa terluang plak...padahal xde masa free sangat sebenarnya hehehe

      Delete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Jalan-jalan Cari Makan di Teluk Intan

Summary Percutian budget ke Koh Lipe, Thailand

#Sembang Orang Bujang : Perodua Axia vs Proton Iriz