testing

Wednesday, April 23, 2014

Jalan-jalan Isi Perut : Meals Station

lama tak up tempat makan sedap :p

soooooooooo.......................

kali ni aku pilih Meals Station.... banyak kedai dia kan...tapi aku try kat Maju Junction nye...


rasa? tidak mengecewakan....harga pon boleh tahan....tak mahal - tak murah....mampu bayar lagi


kat sini ada Express Lunch Set... so set dia ikut hari....harga rm11 sekali dengan air...aritu sempat la aku try :)


 set hari jumaat
dan...menu2 lain yang sempat aku try.....

 young tau foo....tapi nama lain....lupa dah nama nya :p

 kuey teow tomyam

 asam laksa

 nasi + kari ayam

 guava + dragon fruit

 kangkung sotong...

kalau sesekali time lunch nak ubah selera, sila la cuba di Meals Station....

Info lanjut.....google eh.... Selamat Ber-Luncheon!!


2 comments:

  1. ishh..terliur tgk dragon juice tu..biasa dgr noodle station..meals staion pun ade gak...tapi Jm ni jenis jarang makan kat luar so tgk org post gambar2 mkn nampak menarik pulak

    ReplyDelete
    Replies
    1. dulu kt jarang makan luar....

      skang ni selaluuuuuuuuuuuuuuuuuu....habis duit je :0

      Delete