testing

Wednesday, April 3, 2013

Pelangi selepas hujan....

sekarang ni ramai orang pakai tudung pelangi 2,3 tone kan....

aku tak suka....aku suka kutuk orang..sape pakai aku rasa dia ada masalah pilih warna...nah sekarang aku dah ada 4helai muahahaha

pesal tudung pelangi plak ni :p

* tarik nafas.....

setiap orang mesti ada zaman kejatuhan kan...kecewa, frust, down dan mcm2 lagi la...dan aku tengah melalui fasa ni....

aku nye tahap sedih sampai air mata pon dah tak sudi nak keluar.seyes sedih..kecewa .tapi aku nak buat apa kan?kene juga teruskan hidup...hadap je la depan mata...bila kuar rumah dan bzy macam2 hal memang aku tak pikir langsung....tapi bila balik keje duduk bilik sorang2, adoiii sakit betol jiwa aku....kosong!!!!!!

aku mengaku skang ni aku agak weng weng sikit...arap2 tak lost la...masih ingat pangkal jaln lagi....

untuk kawan2 yang kita keep-in-touch kat msg/call, sudila kiranya private msg kembali no hp..seyes kali ni berserah je la..HP aku ilang buat ke 150juta kali.dah putus harap nak beli hp mahal lagi.rabak poket kot tiap2 tahun tukar HP... email:emytakeshi22@gmail[dot]com

kali ni aku admit, aku yang cuai.......... klik SINI untuk kisah lama....wawawa

23 March 2013
Pantai Melawi, Bachok Kelantan

sempat gak aku larikan diri ke Kelantan...syorga la dapat g sana.paling boleh dibanggakan, aku mampu travel dengan bas 8jam...

doakan aku cepat ok...sebab aku dah tak betol sikit skang ni...lost je manjang.dah rasa life aku skang betol2 tak de warna warni....ceria apa tah lagi.....huhuhu

Ya Allah.....bagilah sinar kebahagiaan untuk aku :(

2 comments:

  1. nape ni kak emy?? pape pon sbr ye dgn detiap dugaan yg menimpa..Allah tau ape yg tbaek utk kite.. =)

    ReplyDelete
  2. aku tak tau apa prob ko nok...
    tapi aku pernah mengalami perasaan yg sgt2 down, rasa terhina sgt...kena fitnah yg maha besar...aku rasa down aku lagi teruk drp yg ko alami ni kot...huhu...serius, masa tu aku rasa aku mcm org yg loser...benda jadik 5 tahun lepas...walaupun aku dah maafkan org tu, tapi luka tetap ada...sampai mati aku takkan lupa...

    ko bykkan sabar nok...ingat Allah selalu...itu je jalan yg terbaik...tak pun gi ngaji, InsyaAllah, gelisah ko akan hilang...

    anything, kalau ko nak citer kat aku, kalau ko sudi la, ko email je aku nok...aku sudi baca dan dengar...

    ReplyDelete