Special entry untuk Syieda

* tarik nafas...

trip ke Cambodia untuk Siem Reap akan disambung :)

korang kenal Syieda tak??? ok tak kenal...
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

tadaaaaaa.......


cilok dari blog beliau....

tengok gaya ceria je orangnye syieda ni :D

so sila la ke blog beliau..... Hydrangea Lover...

aku baru lagi kawan dengan Syieda ni...asalnya cari info pasal siem reap..last2 tercmpak ke blog dia...so tengok macam best nye la hai...siap dah sampai istanbul! i is jelesssssssss

so dari situ la ...komen....komen.....last2 dia mintak address aku...so dah kasi address....dia siap pesan jangan tunggu barang dia nak kasi muahahaha

balik dari cuti cuti cambodia, tengok2 ada parcel dalam almari...tertera nama syieda....

buka dgn rakusnya dan tengok2....

tadaaaaaa.......................


terharu la syieda...byk nye awk kasi souvenier....pape pun terima kasig sgtttt....FM dah terus lekat kat peti sejuk rumah kitew....hehe

ada FM krabi-jogja-HK..keychain..pen...beg duit...kuih tu memang sedap...lagi2 perisa coklat....nyum nyumm.....

nanti tunggu ole2 kite eh.... * nak kasi pe pon tak tau... :p

tq syieda!

Comments

  1. bestnya dpt ole-ole..rasa dihargai :)

    ReplyDelete
  2. hai zila,

    tu la...seronok pon ye...lagi2 dpt dr org yg kt x pernh jumpa :)

    salam kenal

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Jalan-jalan Cari Makan di Teluk Intan

Summary Percutian budget ke Koh Lipe, Thailand

#Sembang Orang Bujang : Perodua Axia vs Proton Iriz