testing

Monday, February 4, 2013

Cambodia.....best!

aku baru balik travel..menawan sebuah lagi tempat...cambodia...

sempat gak aku cover phnom penh + siem raep....pengalaman yang best walaupun tak tahu tujuan nape nak ke kemboja???

full story....tunggu dapat picca dari mak pui (^_^)

kami stay kat Phnom Penh --> Velkommen Guesthouse....
cool...best...asyik ber wifi je .free kan..guna sampai lebam :)

@ Siem Reap kami stay Home Sweet Home...lagi layan sebab macam duduk kat rumah!
hari kedua baru tapau nasi...lauk makan saje sambal ikan bilis ibu...terbaekkkk

menikmati sunset @ Tonle Sap...sedih la tengok budak2 kecik merayu nak duit. mereka dan ular sawa dah macam barang mainan je...ngeri!

Sunrise @ Angkor Wat......

b4 balik KL, watamat kan bekalan dari KL....


12 comments:

  1. Salam,macam mana ek nak geng korang?sempoi ja aq tengok pg sana-sini n yang penting low bajet...seronok ar...

    ReplyDelete
  2. Salam

    nak geng kami??boleh je isi form dulu hehehe

    aku cheapskate kat malaysia ni...so kat luar pon harus sama ekekee

    hai anonymous :D

    ReplyDelete
  3. amboi ko nok....jalan saja...best kalau gi dgn kwn2 sbb dpt byk jimat kos...semua pun kongsi2...kalau pi dgn family, mmg kami yg parents ni la byk kuar banjer....hahaha...

    ReplyDelete
  4. betol tu wahid...kalo family mmg sakit sikit le...
    belnja 4 org, kuar belnja 2org saje hehe

    ReplyDelete
  5. isi form?haha..combodia satu citer ja ka?kasi update la banyak sikit...teringin gak nak pergi sini...this my blog...www.alhamraz.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. ada entry nye lagi....tunggu cuti baru feel mengarang...hehe

    nak g buat lawatan balas sekarang :)

    ReplyDelete
  7. emy, bila la dpt baca full entry neh??

    ReplyDelete
  8. syieda,
    cuti 4 hari ni kt pulun...

    tunggguuuuu

    ReplyDelete
  9. Reminder...cuti dah nak habis ni..hihi~

    ReplyDelete
  10. haahhahaaa...nakal siti r..

    akan cuba di updatekan...yeahhh

    ReplyDelete
  11. Baru nk cover semua story, lama betul x intai blog ni :-)
    Dh sampai cambodia eh hmmm x sabar nk abis baca entry ni coz JM nk pegi next year

    ReplyDelete
  12. lagi satu entry je...pastu dah habis kisah cambodia... :)

    ReplyDelete