Random Ramadhan

aku nk update tp malas ekeke


  • ingat keje company M3L4yu dapat la keistimewaan di bulan Ramadhan..sekali hampeh...keje shift tetap ON..pagi : 8.30 - 5 ptg : 11.30 - 8mlm...kesian..buka pose kat library la kami


  • ari2 balik keje je pengsan...gini la aku kalo Ramadhan tiba.letih dia sukar digambarkan.eceh...

  • tgh bajet giler2 sekali dpt bil streamyx yg aku tak bayar bulan 3...total = rm136..terus call 100 nak ckp sendiri...dah la kene tunggu lama pastu ada bil tertunggak...hangin!!!...diorang mengaku salah depa tak hantar bil...kene setepek dgn aku...
    "dah la nak raya.sy tgh bajet ni.alih2 u oll anta bil tertunggak"
    diorang nak cover kasi aku wat pembayaran lewat 14hari..sama je..14hari still guna gaji yang sama.....


  • tahun ni aku tak de bajet raya..utk diri sendiri...baju pon 2 pasang je.tak pe la duit takk bape ada..beraya je la dgn apa yang ada :p


  • azam Ramadhan??? ye mcm biasa nak khatam al quran & nak terawih kat surau/masjid hahahaa


  • di bulan Ramadhan, setiap jumaat nak pakai jubah...Insyaallah :D


  • kalau boleh nak turun kan berat badan sikit.....2-3 kg pon jadi la......


  • nak banyakkan beramal...beribadat....

  • dan kehadiran Ramadhan, dah ada buah hati baru....Ba'is Afham...tak caye aku dah ada anak buah sepupu....bila nak balik kg ni...tak sabar!!


buah hati baru --> Ba'is Afham.....
muka macam epal fuji ekekeke





  • arini dah 3 ramadhan tapi aku tak start pose lagi ekekekeke

Selamat Berpuasa semua!!!!................. (^_^)

p/s: tak sabar nak puasa ni.... :p

Comments

  1. ko bajet raya takde...bajet berjalan sana sini ada lak...hehe...

    ReplyDelete
  2. wahid,
    hehehehe.....bajet berjalan penting...biar x bergaya time raya :p

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Jalan-jalan Cari Makan di Teluk Intan

Summary Percutian budget ke Koh Lipe, Thailand

#Sembang Orang Bujang : Perodua Axia vs Proton Iriz