testing

Tuesday, August 16, 2011

Buka Puasa Jemaah : McDonalds

aku rasa tahun ni macam lemau sikit nak buka puasa kat luar.macam tak rancak pon ye gak.ditambah aku lak keje shift, susah la kan nak set time buka luar ;p

lagi satu nak makan buffet harga semua membunuh poket..mahal2 la.so bila dh mahal terus mati niat nak berbuka makan buffet...tertekan le hehehe

jumaat lepas aku redah Matta fair (nanti ceta entry lain), sempat la buka puasa dengan su n mak pui.decide nak makan mana aku n mak pui teringin nak layan McD...moh ke McD kita :D





aku beli set Big Mac, mak pui bubur n su ayam goreng McD...layannn.....





dan diakhiri wajah kami yang kelaparan ;p





p/s:kejap je dah 16hari Ramadhan kan... (^_^)

2 comments:

  1. bestnya mkn mcd......rindu kat su...kim salam sue n amoi yer... (amoikan?)

    ReplyDelete
  2. kalo free jom la dating dgn kami...tp muza jauh plak..kalo dekat ONCE je jumpa :D

    ReplyDelete