Buka Puasa Jemaah : Nandos Peri Peri

isnin lepas sekali lagi aku buka puasa luar :D

kesian kat ibu buka sorang2 kat rumah..dia ingat aku ada.siap masak lemak nangka n sandwich.sudahnya balik buka pose x mampu sentuh pasal perut sangat senak.ibu, i'm sorry!!!hehehe

berbalik pada kisah buka puasa....kali ni buka dengan KKS - su,mak pui, jun, kak kin & pami

plan dah lama...dari nak buffet kepada fastfood kepada seafood last2 Nandos je la :D


aku hanya mampu ambik HOT je..mak pui tetap dengan extra-hot huuhu

ktrang berjanji nak jumpa kat Nandos KLCC.....mak pui sampai dulu..then aku,jun n su sampai...

ktrang order then sambung jalan2 kat KLCC...kuar masuk kedai pastu kak kin call semua x perasan.sedar2 dah 5 miscalled..hp mak pui n su pon sama...elok semua x angkat tepon.dia plak terpikir
"aku ni mimpi ke?salah date ke?"

hahahaa...elok bergabong terus lepak..borak...gelak2...tu la dok ulang sampai la waktu berbuka :D


pami-kak kin-jun


me-su-mak pui

owh ye.sempena Ramadhan ni, Nandos ada set berbuka....



tengok mcm eh best...aku n mak pui ambik set ni..jun nak tp su tak nak..

untuk appertizer, grilled chicken sosej...nama mcm best..sekali datanggggggggggggg




kecewa giler??baik la beli sosej then buat sendiri je kat rumah...adoiii kasi la best sikit appertizer ni oiiii....

then terus la makan..senak gak makan nandos ni... :D


ayam KLCC kecik..SOGO besar dan puas makan...hehe

set aku tu jugak dapat cake untuk desert....



time nak ngadap kek ni kak kin tanya
"apa nama kek ni??"
mak pui jawab " kek coklat"

terus bantai gelak....seyes tak sangka nama nya simple je..ingatkn mcm secret recipe ke ada nama pelik2 ekekeke.....

time memula aku order set ni, su kata buang duit la..mahal...alih2 kek coklat ni dihadap dia....licin dikerjakan dek su muahahaha


KKS....

dan tetibe...kak kin kata dia payung ktrang...time tu semua terkejut.apa????seyes bersyukurrrrrrrrrrr....thanks kak payung kami...moga rezeki kamu & pami dimurahkan lagi dan lagiiii....amin... * best la raya kali ni...dapt bonus berbulan2 :D


berseri muka..dua2 dapat bonus..jeleessss!!!!hehehe

pas makan ada yang ke surau...ada yang ke toilet...dan bergabong kembali @ Coffee Bean...

jangan x caye ktrang tibai ice blended plak....tadi cakap kenyang x hengat...pastu leh plak layan coffee...muahahahaha.....



dan ice blended double choc ni mak pui payung aku...hahaha...pui, kamu la banker aye pui...tq pui :D

sebelum pulang, moh kite posing :D


sape lelaki tu?


owhh diaaaaa......hehe

thanks KKS luangkan masa..nanti kite kuar shopping raya bersama okeh! :D

p?s: kos aku aritu hanya rm2.80.tu pon utk tiket train..hehehe

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

Jalan-jalan Cari Makan di Teluk Intan

Summary Percutian budget ke Koh Lipe, Thailand

#Sembang Orang Bujang : Perodua Axia vs Proton Iriz