testing

Tuesday, August 9, 2011

Buka Puasa Jemaah : Nasi Ayam Penyet AP


semalam otw g keje ateh call ajak buka puasa dengan kawan2 dia....aku macam ON macam x ON...

kene sound setepek dengan dia, terus ON hehehe

ktrang buka puasa kat Ayam Penyet AP..lokasi Prima Gombak, TSG....



aku habis keje terus naik star ke stesyen Sentul.then as usual orang mesti kene pickup aku kan.so ateh ambik aku kat sana...terus shoot ke prima gombak....

sampai sana terus ambik meja.time tu dah kul 6.35pm....terus order blabalbla...

pastu geng GBM ateh --> sheila & jan pon sampai :D


kecik2 dah order ye


kanak-kanak riang penyeri semalam

ateh kata air honey dew dia superr sedap..aku pon order...tak tahan memang air dia terbaeekkkk laaa.....


telan air liur weeiii

antara menu-menu sempat di order.....


ayam penyet & soto ayam


ayam bakar + tauhu tempe


pecal


ikan kembung bakar


aku makan je -->ayam bakar + soto ayam + nasi putih

* tiada dalam gambar -->bakso, fun fries, potato mcd tu :d

sebelum pulang jom kite posing dulu....


berdiri : shila & ateh = mommy
duduk : jan & aku = single
hehehehe


anak shila yang sangat peramah...i likeee

dan ateh sekeluarga.... :)


imtinan & iftinan yang semakin nakal ehehhe

bebetol aku kenyang sampai pagi tadi aku bangun sahur minum air masak je...penangan nasi ayam penyet.tapi memang banyak aku makan semalam hahahaha

next...sape mahu ajak aku berbuka puasa?? aku ONCE jeeee.....

p/s:teringin nak bantai buffet ni...mana murah???


2 comments: