testing

Friday, August 12, 2011

Nuffnang kasi tiket free...ho yeahhh

bukan aku yang dapat tp lib-mate aku dapat....ariela

semalam dalm kul 3.30pm aku n awek bertuah redah la mencari opis Nuffnang.ktrang g jalan kaki je.opis tengah kota kan hahaha...

Lokasi nuffnang ni kat Heritage House...bangunan dia bebetol sebelah je dengan Sheraton hotel...tapi mata kami tak nampak mana kah heritage house tu.nama jalan Yap Ah Sak memang ada...lajak sikit patah balik...ishh mana ni.tny kat pak guard bangunan wisma kurnia tu.dia tunjuk la bangunan tu.laaaaaaaaaaa bebetol depan mata :p

siap calling2 muza tanya bangunan mana.....hahaha...

elok masuk je opis Nuffnang tu terus ada staff dia entertain...eeiii syok nye keje kat opis tu..rasa mcm santai je.i likeee.... :D

aku terus tanya : "u kasi tiket free ni pilih random eh?"
staff : "ye...ada 1000 nama...kita just ambik je"
aku : "tak de la..i selalu blog tau..tapi tak dapat pon...kawan i x hupdate blog leh dpt tiket free" * gelak2...
staff : "sorry tau..* gelak..u share la tiket ni...."



dua kali staff tu say sorry kat aku hahaha....tak de la rezeki masing2 la kan.aku pon bukan blog sangat pon.saje wat drama...tp antara aku n ila aku lagi byk up entry muahahahhaa

so cik ila, leh kuar dating dengan 4 boyfriend ni...enjoy tengok wayang free k! (^_^)

p/s:disebabkn ke Nuffnang tu, balik keje semalam aku melepek..mana tak nye kuar tgh panas lak tu...bebetol nguji tahap puasa aku :p

1 comment:

  1. cik emy..owh mana nk roger 4 boyfrien skaligus..ni kira tgk movie berjemaah la ek..merapatkan ukhwah..hehe

    ReplyDelete