testing

Thursday, May 26, 2011

Wajib Tonton : Nur Kasih The Movie



wajib tak tonton kot movie ni hehehe

jujur dari hati yang luhur aku katakan movie ni tak sampai ke jiwa aku.seyes tak sampai :(

semalam aku n KKS sempat la g tengok wayang kat KLCC.tujuan utama nak layan movie ni cik as yang nak tengok.so kami turutkan je la...

permulaan ceta aku dah rasa lemau sikit.membawa ke tengah dan seterusnya...adoiii dimana kah best nya movie ni??yang banyak aku tengok semua orang tergelak2 sebab kelakar.dah ilang plak part2 sedih sebagai nadi movie ni...

TAPI pemandangan dalm ceta ni cantik.cara gambar diambik pon cantik.suka nye tengok...sedap mata memandang...wiieee

dan seperti movie Khabir Bahtia yang lain, banyak di tinggalkan persoalan tapi jawapan ada di hujung cerita!

bak kata mak pui..."ceta kat tv lagi best la..."

nasib baik mak pui taja tiket wayang malam tadi.kalau duit sendiri nangis kot sebab rugi hehehe

pada peminat Nur Kasih, sila la ke pawagam...layan la sendiri ceta yang dah mencecah 3.8juta kutipan tiket ni.... :D



p/s:untuk tahun 2011, ni la movie pertama aku tengok wayang... ;p

5 comments:

  1. nasib baik aku tak terpanggil tgk citer ni sbb ada remy ishak..aku tak suka dia beb!!

    ko nak tanya aku apa nok? ko dpt tak email aku tu?

    ReplyDelete
  2. wahida,
    aku rasa tak payah la tengok.aku masih terpikir2 ni mana part sedih nye.entahlah

    aku dah email tp ko x respon pon.aku kasi email ko letak tu la....

    ReplyDelete
  3. nok, ko taip betul2..ni email aku...

    arel_121205@yahoo.com

    aku tunggu email ko...

    ReplyDelete