Medan 2011....boleh laaaaaaaaaaaaaaa

aku frust kot trip ke Medan kali ni...macam hareeemmm je :p

tapi nk kata 100% spoil percutian tu xde la.sikit2 je.tapi entah la.jiwa aku tak IN dengan Medan ni.hakikatnya ramai yang kata Medan ni best giler!

aku yang dah pergi rasanya biasa-biasa je la Medan.memang REJECT la...tak mo g lagi...barang shopping walaupn murah tapi still mahal.malah leh dapat murah kat Malaysia.saje la nak ketuk pelancong huhu

dengan nak kene hadap Pak Supir yang sangat3333333 berkira.semua nak control.tau la tu keje dia.tapi semua tak boleh.nak shoping sini kata mahal, alih2 dia bawa gak kedai kroni dia yg mahal gak!muahahahaha....

senang ceta, aku REJECT Medan wakakaka....

full version tunggu gambar yang lain2....ada la sikit tepek dulu ;p


@ LCCT...jom g Medan


baru tiba di Medan


sampai je terus isi perut @ Restoran Garuda


tadaaaa....Nasi Padang...rendang daging & ayam goreng terbaekkk


@ Istana Maimon.....


@ Masjid Raya


menyusuri Tasik Danau Toba untuk ke Pulau Samosir


berlatar belakangkan Tasik Danau Toba.disini la penghujung tasik nye...


Air Terjun Piso Piso....tinggiiiiii


shopping time @ Pajak Ikan


Lepakking @ Merdeka Walk


@ airport Medan...jom pulang!

full story coming soon... :D

Comments

  1. kenapa pak supir sgt berkira nok? adeh la...

    ni email aku:

    arel_121205@yahoo.com

    ReplyDelete
  2. wahid,
    aku pon x tahu nape dia berkira..dulu pak budi supir bandung xde pon berkira huhuhuhu

    dah email!

    ReplyDelete
  3. kita boikot g indonesia.. tetiba.. tah la.. tak berkenan lansung nak g indon. dah ler dengan rakyat dia rata-rata nk mencekik kedarah terhadap org msia ni. Lagi satu, tak berapa suka makanan mereka yang agak kering.. kekeke

    ReplyDelete
  4. Dunhill Guy,
    medan je spoil kan mood.b4 ni g jakarta bandung best je...menyampah la medan huhuhu

    hehehe..ye makanan diorang kering tapi pedas nak mati...vavavavva

    ReplyDelete
  5. bestnya korang jln2...jeles!x best plak ye emy?

    ReplyDelete

  6. Assalamualaikum Tuan/Puan.

    Saya mohon maaf pada Tuan/Puan untuk boleh iklan sedikit disini, semoga kebaikan hati Tuan/Puan untuk memberi izin iklan ini, menjadi amal ibadah disisi Allah SWT hendaknya amiin….

    Salam dari Kita Holidays Travel & Tour Indonesia.
    Kalau Tuan/Puan nak melawat ke Indonesia, jangan risau hati sila hubungi :

    KITA HOLIDAYS TRAVEL & TOUR INDONESIA
    Tour operator & Travel Agency

    Sebuah serikat yang punya legalitas di Indonesia, memberikan pengkhidmatan tour ground handling di beberapa daerah yang favorit untuk di lawati. Kami arrange secara profesional dan dengan penuh rasa kekeluargaan, juga dengan harga tour yang sangat berpatutan sekali seperti ke : Padang dan Bukittinggi Tour, Aceh Tour, Medan Tour, Jakarta dan Bandung Tour, Jogjakarta Tour, Bali Muslim Tour dan sewa kenderaan.

    Contact person : Amsyahril
    Mobile : +6285263007445 ( WhatsApp )
    E-Mail : am_holidays@yahoo.com / kita_holidays@yahoo.com / kitaholidays@yahoo.com.


    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Jalan-jalan Cari Makan di Teluk Intan

Summary Percutian budget ke Koh Lipe, Thailand

#Sembang Orang Bujang : Perodua Axia vs Proton Iriz