Dari KL ke Medan, Indonesia :D

entry ini telah di autopublished kan ngeh3

Sekarang ni kan...mungkin aku tengah menaiki bas dari KL Sentral ke LCCT...mungkin la...kalo x, maybe tengah tunggu kawan2 berkampng depan McD ni :)

Trip ke tiga cum terakhir untuk tahun 2011 (aku harap ini yang terakhir.aku dah miskin sangat ni :p )..kali ni aku pilih Medan Indonesia....ye la...mana ada budget nak g Europe sana..eh.nak jejak kaki ke China pon kene menabong dari sekarang hehehe


tapi...trip kali ni aku angkut jun & miza...su-as-mak pui dah biasa sangat travel dengan aku...miza dulu2 la...time geng-kaki-jalan aktif menjelajah Malaysia...jun je aku tak pernah travel dengan dia.owh pernah.tapi ke Perak je.itu pon dia tido time aku drive ehhehe


iltenary - currency - picca2 - passport - duit rupiah...
dah macam jutawan dah aku ni...ekekeke

macam biasa, iltenary - degree of currency - passport - duit collection dah siap sedia aku bawa...tinggal nak bayar je ni wawawa...sebut pasal currency, benda ni memang wajib la ktrang buat.mahu terkial2 nak menyoping.duit indon ni dah la banyak sgt ribu-ribu nye :p


rupiah tengah naik...1 juta = rm355...hampeh!

doakan perjalanan aku selamat pergi dan kembali.kembali dengan beg beranak pinak muahahaha....

Medan.....apa yang best eh.oh Tasik Danau Toba.... :D

tata Malaysia :D

Comments

  1. betul tu, currency note sgt penting..

    enjoy ur holiday!!

    bawak balik FM utk aku yer..

    ReplyDelete
  2. Wah! Pergi Medan...nak itot!! (Dah tlambat rupanya..huhu)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Jalan-jalan Cari Makan di Teluk Intan

Summary Percutian budget ke Koh Lipe, Thailand

#Sembang Orang Bujang : Perodua Axia vs Proton Iriz