Teater Natrah Musim Kedua

Natrah pertama pon aku tengok, yang musim ke dua pon dapat tengok :)


Bagi aku pengisian ke dua ni lagi best.cuma banyak sangat dialog diri sendiri Natrah.mungkin itu yang dia nak penonton faham pergolakan diri Natrah sendiri :)

so bila banyak dialog diri sendiri mesti la boring kan :p

aku dapat tiket free dari mar - kawan kat adni...so malam tu geng gorgeous Adni turun - kak nina, kak aishah, syaq n kawan, aneey...aku asalnya bawa miza...bila pjan cancel n nak kasi tiket dia, terus aku rodger ayu n jun...

b4 tu ayu lak tahu je aku ada tiket free kat FB, terus call sampai hati tak ajak dia...bukn tiket tu dari aku kan.dari orang lain.tp dah nama rezeki merasa gak dia tengok Natrah malam tu :)

show mula lambat, so lambat habis..part paling meletop sekali bila Remy Ishak berduet dengan Maya Karin nyanyi lagu hindustan!lagu yang di ubah dari ceta Kuch-Kuch Hota Hai...memang best tengok diorng menari dan menyanyi...yeaahhh!!!!....

overall ceta tu aku rasa OK...aku minat kisah Natrah ni..so aku suka..tapi yg pertama lagi OK sebab dia tak meleret2...yang kali ke 2 ni mungkin dia nak tambah lagi pengisian...sebab tu rasa macam laaaaaaammmmmmmaaaaaaaaaaa giler :p

thanks mar kasi tiket tu...kalo tak de tiket free, tak dapat la nak tengok Natrah :)

ni aku kasi lagu nyer...tp versi original la yer...nak versi remy n maya, sila tengok Natrah sekarang :p

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

Jalan-jalan Cari Makan di Teluk Intan

Summary Percutian budget ke Koh Lipe, Thailand

#Sembang Orang Bujang : Perodua Axia vs Proton Iriz