testing

Friday, November 12, 2010

Chinta..Chinta...Chinta Emy :p


muntah berdarah la KKS baca tajuk entry aku muahahha

melayan ceta Chinta buat aku jadi x tentu arah...5.30 sharp nk cabut...bas dtg lmbat pon aku hangin...lif lambat turun pon rasa nk menyumpah hahaha...penangan ceta bersiri kan..sampaikn org ajak minum pon terpaksa tolak demi Chinta!mabuk3....

dan sekarang aku nak kawan2 ONce dealova panggil aku Chinta...muahaha....ari2 dok beremail berantai dgn geng KKS, semua ada watak masing2...as=rashid...mak pui2=saada...aku tetap CHINTA ekekeke....tp last episode smlm bisa wat aku sedih owh..sedih tgk rasul iman mengalirkan airmata bila chinta mati....terasa2 kat hati aku hahahaha....gedik la ko!

erm arini jumaat...mcm biasa aku update....user x ramai...staff lelaki solat jumaat...tinggal aku berdua dgn cik ila :p

cik ila nk tahu blog aku ni?sila cari sendri...nak suruh dia tgk malu arhh....mcm pijan...kan aku terkantoi sendiri :p

sekarang ni aku asyik memikirkan keje yang makin lama makin banyak.susah rupanya keje envi baru.tak berapa nak in lagi dgn jiwa aku yg keje kat Adni hampir 5 thun tu.kadang2 sikit la tension.tp aku diam je.cepat2 habis keje cepat2 chow balik.kalo tahap tension sgt g melepak dengan jun, mak pui2 n pui....memang legaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hehehe

KKS bergabung lepas keje...meletoppppppsss ngeh3

keje aku skang kene jaga kaunter pemulangan n peminjaman ni...dalam masa yg sama kene wat statistik utk daily returned...pastu kene proses buku2 yg diorang returned semalam...tu tugas daily la...dan kene key in kalo user nk pakai PC...perghhh... pepagi memang x menang tangan...tu tak termasuk keje2 wajib aku utk wat proposal....

aku kene wat proposal utk library comel aku kat setapak tu...utk program next year + utk statistic daily user + newspaper cutting yg berkaitan dan segala jenis mak nenek keje...mmg kene wat keje kat rumah!sbb sampai sekarang satu proposal pon x siap arghh

dah la aku ni jenis, lupakan kerja bila anda di rumah...akhirnya terpaksa mengalah untuk wat keje kat rumah gak wawawawa....

dan............aku kene ada Laptop...pejam mata je la beli...aku dh ON nk beli laptop..so tgh tungguu laptop sampai rumah je ni ekekeke

owh kene stop la...makin ramai plak user datang ni....so akhir kalam, nak bgtau bestfren Chinta dah tukar status...single kepada tunangan orang..tahniah cik jun!

cik ana - chinta - mak pui2 - im (suka tgk im ni..sweet :p)

pui su pon dah bertunang...tp xde pic sbb kami x turun perak...turun melaka je g rumah jun...terngiang2 kata sue...
"aye x rasa pape pon bertunang ni...sebab patutnye aye dah dpt lama dah..tp baru sekarang rasa "

sue kalo ckp mmg nampak mcm muslimah....wakakakaka

aku yang nak jadi Chinta versi Muslimah Sejati ekeke

ok jumpa lagi...tata...

**KKS = Kawan Karib Selamanya....Insyallah :)

5 comments:

  1. chinta - pttnye kan si im ni yg jadik saada..sweet jer :).hehehehehe......pui2

    ptg bergabong wahai kks(insyaallah kks selama2nya)...malatops klcc :)

    ReplyDelete
  2. uit,,,amboi3,,,,rashid ttp cintakan chinta wlpon chnta x cntakan rashid,,hehe..
    go chnta go...

    ReplyDelete
  3. pui,
    im mmg layak jadi saada kan
    sesuai dgn muka dan keayuan dia
    perghhh....

    rashid,
    lap u la rashid...forever n ever ngeh3

    ReplyDelete
  4. eeeee...rashid dgn chinta ni elok sgt bergabong!!!!!!! pui

    ReplyDelete
  5. sue dah bertunang yer?tak tau pun...tahniah...

    ReplyDelete