testing

Thursday, September 16, 2010

Shopping lepas raya lagi mari

hasil rembatan............

semalam aku ajak adik g Sogo...konon nya nak cari handbag raya... :p

tapi sedih la...beg yang aku usha tu dah naik harga...sepupu aku beli handbag Sembonia b4 raya rm119...aku tengok tadi rm232...huhu...jauh sangat beza nye tu...sah2 la budget lari mencanak2....so terpaksa la usha beg lain...nasib baik ada...tapi kali ni aku beli color kuning...pastu terus beli 2 beg...satu sgt murah...satu lagi sederhana....puas hati aku ekekeke

benda lain aku rembat -->cadar single kaler kuning/hijau + 2 helai rompers untuk aiman + kasut pergi kelas untuk adik....

kuar Sogo jumpa plak Jabar - member satu tempat keje...leh plak dia perli aku
"ni shopping duit raya ke?"
"aah...balnce2 duit raya...g la masuk...byk gak sale nye"
"sy tak usik duit raya lagi ni...baru nak masuk tengok pe yang berkenan"

tak usik lagi????aku dah selamat licin duit raya bos aku kasi ekekeke

jalan2 sikit jumpa baju terbeli 2 helai....pastu adik plak beli selendang ala2 gipsi tu....beli sampai 2 gak....jalan lagi ternmpak orang jual sandal...time raya aku cari x de plak...pas raya elok plak ko berniaga depan mydin tu...tapi aku tak beli...kecik hati arr...time aku cari ko xde ekekeke

singgah solat maghrib kat Masjid Jamek then terus balik ke pangkal jalan!!duit pon dah selamat aku jolikan...duduk je la diam2 tunggu next gaji ngeh3.....

tapi best la shopping selepas raya...orang tak ramai..lengang je kat jalan...senang bergerak ke sana ke sini...kan best kalo KL sentiasa tak de orang....muahahhha

eh eh bila nak ceta pasal raya ni :p

1 comment:

  1. ala.. tunjuk gamba beg plastik je wat pe.. kuikuikui

    ReplyDelete