testing

Wednesday, September 15, 2010

cuti raya dah nak habis!


aku dah ada kat KL...yippieee :D

tapi.............tapii HP tertinggal plak kat kg...arghhh geram nye aku....terpaksa la aku menyerah diri naik bas pulang ke kampung halaman...eeiii kalo tidak kerana kerja, aku malas nak ambik HP tu balik....huhuhuu

weekend ni aku balik kejap....mencikkkkkkkkkkk

dan....cerita raya nanti aku upload pic....banyak mende nak tulis kat blog...dan kisah kemanisan Ramadhan tahun ini :p

apa pun raya tahun ni aku enjoy beraya walaupun duit raya gile ciputtttt aku dapat ekekeke

tata!

No comments:

Post a Comment