testing

Friday, September 24, 2010

Sayonara....

akhirnya giliran aku pula tiba :p

setelah 4tahun 9 bulan aku kat sini, dah sampai masa aku cari rezeki kat luar sana......

tak pernah terfikir dalam kepala aku dapat keje lain...bulan Ramadhan yang baru berlalu aku mohon kerja melalui email...2 hari kemudian aku di hubungi dan minta aku datang untuk di interview....kemudian di hubungi untuk interview by phone dari HR.....

28 Ramadhan aku diterima bekerja...alhamdulillah :)

kalo 3 tahun yang lepas, 28 Ramadhan aku menangis.menangis semahunya.arwah ngah pergi meninggalkan kami...tapi tahun ni 28 Ramadhan sesuatu kemanisan yang Allah bagi..ni lah kemanisan Ramadhan yang tak kan aku lupa sampai bila-bila.....

untuk sahabt2 di sini, korang memang best....dulu kini dan selamanya....harap2 hubungan kite tak terputus...macam mana aku still close dgn geng kat PSPN, mcm tu la aku harapkan kat sini....kalau nak bercuti, plz..plz...involve kan aku sekali ekeke...

terima kasih Adni...terima kasih member rezeki kepada saya selama ini.... :)

kenangan manis buat aku...............................




makin lama makin sedih kalau aku tengok gambar2 ni.... :(

jumpa lagi....Insyallah.... (^_^)

4 comments:

  1. congrats emy!!

    so sekarang keja dkt mane pulak?

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah emy rezeki awk...tahniah yer..elok2 di tempat baru

    ReplyDelete
  3. tahniah cik emy!!!!!!
    jgn lupa banje kawan2 dgn gaji baru...ahakkksss :)

    love-pui-

    ReplyDelete