testing

Wednesday, September 22, 2010

Riang Ria Raya...

ni kisah hari raya aritu....adik beradik aku + adik beradik ila + kawan dia --> ezral..total 7 orang...naik kete camry ayah ngah...leh bayangkan tak macam mana kami satu kereta????

muahahahahahahhaaaa.......tak terbayang weii...tp demi nak enjoy nyer pasal...sangup..sangup sempit!

memula g OU...makan2 je kat sana...




singgah kedai kamera...sepupu aku nak rodger flash n lens...mahal gak eh...tak kuasa aku nak stay lama2 kat kedai tu :p sebab aku jeles tengaok DSLR dia...D90 tu....bila la aku nak dapat ntah ekekeke

pastu terus shoot ke KL....otw balik singgah mall kat area umah aku tu....bowling time!!!


as tengok pic ni mesti kata aku berlakon je tu haha

apik & na
diorang berdua ni dulu memang degil sangat33333...
sampai arwah wan nak kawenkan je...wakakak

kejap je apik dah nak fly pulang...
tahun depan pulang lagi eh :0

sepupu sepapat sejati ngeh3


pastu kitorang main game kat Funland....syiokkk...habis duit main game jer...haha...ktrang lawan kete aku-ila-apik-ika...tp biasa la lelaki haruslah menang kan... :)

nak tengok kekuatan ketukan tukul ni
lagi satu level je apik nak sampai maxsimum!

ada karaoke yg box satu lagu rm1 tu...pe lagi memasing nak melalak la.... :p


biar betul ustazah meng karok????ahahha

Funland nk tutup baru ktrang blah...tu pon kene guna pintu belakang sebab dia dh tutup...tengok jam dah kul 10 pm!!patut la hehehe....

balik singgah rumah aku makan dulu then baru diorang gerak ke kampung halaman.....kul 12am gak kot sampai sana....

enjoy sangattt...thanks korang!!!


No comments:

Post a Comment