testing

Saturday, June 12, 2010

Sesekali bersosial itu perlu

semalam entah setan mana yang merasuk, masuk bilik aku rasa tak best...jiwa kacau, macam2 aku pikir...dalam kepala otak rasa nak kuar dari rumah...nak bersosial!

dalam kepala jun la mangsa aku...sape la yang ada kat KL ni yang aku leh harap melainkan jun...ekeke...*jun aku sayang ko...tetibe hehe...

konon nak tengok wayang kat wangsa walk...alih2 kami sangkut jem...sampai dah lewat..tukar plan lepak minum kopi dengan 'budak cina'...pastu kene halau dari kedai kopi tu...alasan dah nak tutup...pe barang tutup kedai kul 11malam...eeeiii....


**kami berjanji kalo nak melepak pasni mesti di kedai 24jam...mamak @ 7eleven je...titik

cari port lain..order air lagi...makan lagi...rugi arhh....sambung borak dengan hiruk pikuk manusia2 menonton piala dunia...afrika vs mexico...ok best tapi tak tahu sape menang ;p


jam kul 1am, kami terpaksa pulang...anak dara tak manis duduk sambil tengok bola wakakaka

arini masih lagi kami bersosial bersama...makan2 - borak2 - shopping2 - survey barang kawen - makan2 2nd round - berpisah [itupon cik jun nak jumpa abi nyer ;p]

tadi balik rumah, ibu tanya..."kalau jun dah kawen dah xde la kawan la ye"

hohohohoho...soalan yang sangat makan dalam :p

jun kata dia nak tunggu aku...nak kawen sama-sama....leh dia suruh aku doa supaya dia kawen lambat...gaya cakap macam umur baru 21 tahun je kan...hehe...dulu time kitorang duduk serumah, jun cakap dengan aku..sampai sekarang aku ingat...mungkin sampai mati...

"kalau xde sape nak kawen dgn kita, kita kawen berdua la my"

nah!ni la akibat nyer ekeke....tapi statement 'budak cina' wat aku gelak besar...

"aku tak sangka yang kita dah 28 tapi tak kawen-kawen lagi"

ok jom kita kawen sekarang ;p

# budak cina = kawan yang sangat kelakar, suka bergaya, tapi suka tipu2 manja ekekke

1 comment:

  1. kdg2kan muza rindu zaman bujang..he he he..boleh kuar ngan kawan2 tp muza bersyukur jgk muza dah kawin sbb muza terkena ngan kawan yg tikam belakang...tetttt!!!!!

    ReplyDelete