macam mana nak glemer kat FB

aku tak faham macam mana nak glemer kat FB.... :D

last year time nak raya aku tengok sorang kawan aku ni glemer sungguh...semua kawan-kawan FB dia send duit raya...sampai 1k...aku terfikir nak gak glemer camtu...pe lagi budak opis jadi mangsa serakah aku....suruh diorang send sudah nya aku dapat 1 juta....alih2 kawan aku yang aku dengki tu tinggal komen....

"punya banyak duit raya ko dapat, sikit pon tak send kat aku"

hahahahahah......dia tak tahu dalam diam aku jeles dgn dia ekekke

tu dulu....tapi skarang ada sorang kawan aku ni...pantang letak komen, mendudu orang komen....dah tak de kerja lain ke selain komen kat FB dia tu...aku siap warning lagi...jangan sampai aku wat maki kat wall ko ekekeke

sampai la malam tadi...aku bebetol hangin bila dia letak status camnie...


furhh....jatuh pon korang nak caring eh....

dalam bilik yang panas + aku pon panas gak...aku pikir nak letak status pe....dan ini hasilnya....


aku nyer komen 49...pertama kali orang ramai komen...melompat2 ni atas katil ekekeke

tapi aku tak de la dengki kat dia tu....dia glamer...ada kete...ada geng keta...tak macam aku....ada geng bas sekolah je wakakakka

to FD awas u....banyak lagi cara aku nak jatuh kan ko ekekeke

daaaa..... :)

# mahu ngedate sama puan dee....jom!

Comments

  1. erkkkk...aku sahut cabaran ko beb...ekekekekeke

    ReplyDelete
  2. okies....aku nk edit pic ko
    wakakakkaa

    ReplyDelete
  3. muza xseglamer mcm emy..komen2 muza pun sikit2 jer..kdg2 lgsung xde komen..he he he

    ReplyDelete
  4. muza,
    jgn ckp cmtu...kite x glemer...tp nk lawan nyer pasal terpaksa gak glemer kan diri hehe

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Jalan-jalan Cari Makan di Teluk Intan

Summary Percutian budget ke Koh Lipe, Thailand

#Sembang Orang Bujang : Perodua Axia vs Proton Iriz