#tripsakitnyatudipoket -- KL-Langkawi-Koh Lipe, Thailand

Assalamualaikum....... :)

Ingatkan lepas up entry I'm Back tu akan ada la entry menyusul rupanya tak de. tahap malas tu dah semakin hari semakin membuak buak...hidup single pon malas sokmo kan ekeke

cuti panjang bersambung-sambung ni korang g mana?


sebab kan tak tahan dah 3 bulan x merayap (last trip januari ke myanmar) aku menggatalkan tangan beli tiket flight...pastu beli tiket ferry...pastu tiket bas...kerana gatal nak merayap ambik kawww.....jem gile2 masa nak ke utara tu....time tu terpikir nape la aku merayap time orang semua sibuk nak balik kampung....nyesal sikit je....lebih pada x sabar nak jalan2 dengan kks hehehe

ktrang namakan trip ni -- trip sakitnya tu dipoket sebab semua mende mahal....rasa macam buang duit betol padahal g Langkawi je kot.....tapi tapi tapi....kuar sikit g Koh Lipe, Thailand :)


semalam baru aku sampai KL....legaaa dpat tido kat katil sendiri...dapat berak toilet sendiri pon syok...aku ni kadang2 sakit perut tapi bila masuk toilet x kene feel, air x kuat semua akan bertukar x jadi sakit perut hehe...rela cari toilet lain muahahahha

nanti up entry penuh  :D



Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

Jalan-jalan Cari Makan di Teluk Intan

Summary Percutian budget ke Koh Lipe, Thailand

#Sembang Orang Bujang : Perodua Axia vs Proton Iriz