testing

Monday, May 11, 2015

Jalan-jalan Isi Perut : Pancake House International @ Quill City Mall

salam pagi isnin....

cuti weekend buat apa?

berjaya gak aku qada' tido....sabtu tu tido siang je 4 round....bayangkan la mata macam kene gam...ahad baru kuar kejap....kejap x kejap kul 10 kuar sampai rumah kul 5ptg... :D

jumaat lepas, macam biasa la aktiviti melepak pas keje...ktrang jarang lepak weekend tapi suka beno lepak ari jumaat... ye la balik lewat pon xpe...sabtu kan cuti :p...

masing-masing muka x habis recover lagi....paling teruk terbakar muka mieza....pastu pui....deme mandi tak ingat dunia ok....kul 12 tgh hari still leh berendam tengah laut Koh Lipe tu....aku dengan as melepak je la bawah pokok....as tido alaskan pasir, aku layan perasaan ecehh.......

v
v
v
v
arini aku nak share tempat makan baru yang menambat hati kitew.... ktrang try makan kat sini......

bila tengok kedai ni color2 oren tu, ishh memanggil2 nak kene try ni...

so terus la ajak diorang masuk nak tengok menu dia + nak try pancake dia kan....





diorang ada set gak...so ktrang ingat nak makan set n pancake....aku order set

House speacial set RM 26.60
Main dishes -- spagheti + ayam goreng + kebab + garlic bread
Mini pancake with syrup
Iced peach tea

Set ni aku rekemen....semua pon sedap tau....dan berbaloiii.....

nak rasa pancake yg special sikit, ktrang add on cookies n cream pancake RM 17.70

yang ni rasa not bad...ada aiskrim n biskut oreo...tapi ujung2 muak plak....tengok la 5 lapis kot pancake dia....

yang mini pancake tu gak layannn....original + sedapppp......

ktrang add on iced peach tea 2 dan total bil RM 57.40...(include tax)...ni pon dah ngam ngam je perut kenyang dia...maybe datang kul 9mlm kan...kalo lunch mesti rasa x mo share :p


Tengok pic rasa nak repeat jeeeeeeeeeee.......hewhewhew

 happiness is only with kesayangan eekekkee

# leh try kat Midvalley gak ok :)

2 comments:

  1. Hi . Penah mkn sini....pancakes oklah. Penah mkn ayam gorengnya, rasa pelik sbb masam. Sebbaek tak sakit perut. Huhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi ...

      eh ye ke...alahai kesian plak....kami ok la...rasa semua cukup...rasa nak repeat lagi :D

      Delete