I'm back !!!

gile poyo kan muahahahaha

diam tak diam dah sebulan aku tak hupdate...sebab bzy dia melampau2 hewhewhew
mana nak story pon tak tau....:p

sebenarnya tahun ni aku dah tak de mana2 tempat nak merayap...senang cakap tak de beli apa-apa tiket flight pon....sedih ok...sebab tak de dah tempat impian nak pergi wawawa

aritu nyaris-nyaris nak beli tiket Jepun....rege sangat mampu milik  -- KL - Osaka RM560 return tiket....tapi dalam dok bincang tu ada bersuara -- nape Jepun? bukan impian kita nak g Aussie ke.... wawawawa.....sudahnya 3hari date & price tu still leh dapat....masuk hari ke 4 aku doa masa solat subuh....kalau memang rezeki aku ke Jepun, aku nak rembat terus...sape tak nak ikut tinggal.....

Allah tau nawaitu tak baik tinggalkan kawan....so tiket tu SOLD ekekekekke

 nak lepak pantai pleaseeeee..........

maybe 2015 tak de MEGA trip....hanya pusing-pusing dalam malaysia je...sedih sangat...asyik la baca blog orang nye trip sbb nak hiburkan hati yang lara....tapi 1 je aku syok sikit, saving aku tak terusik pon...ye la..dah x travel duit tak keluar la kan.... :)
v
v
v
v

sebulan ni aku mem-bzykan diri event kat tempat keje...semua nya last minute punya...naik semput aku....buat keje macam tangan sotong tau......bila dah bzy masa dah tak banyak nak lepak kat blog...balik rumah je pengsan....dalam kul 9 mesti aku dah landing....tapi tido tetap pukul 12 hehehhe

event setiap tahun yang aku tak pernah miss -- konvo...lokasi tak pernah berubah...mesti buat kat PICC Putrajaya.....tapi tahun ni entah macam mana aku jadi plenary hall manager...bagus la dah 3 tahun jadi kulikutip tahun ni up manager muahahhaha......dan tahun ni x la sepenat tahun2 sebelum ni...kira syiok gak... :p


 boss aku & teammate


v
v
v
v
v

dalm bzy nak buat preparation event, aku kene attend workshop kat Cyberjaya...serius la dengar kene pergi Cyberjaya terus dah dapat agak -- confirm aku sesat....memang pon....pergi aku ok....perfecto sampai awal....aku ikut MEX siap tido kat rnr sri kembangan...tak biasa u olls kuar umah 6.45pg...so mata macam kene gam....tido 20minit baru sambung jalan ke cyberjaya hehehe

 seronok geng dengan diorang...semua senget :d


aku ada masalah nak guna waze kan...memang ni la masalah aku tak leh dibendung2 lagi...tak tau la nape bengap sangat2...balik tu kerana ikutkan waze, merasa la sesat....elok balik KL leh ikut MEX tapi aku termasuk simpang ke Pulau Indah....wawawawa.....dah jenuh kene exit Saujana Putra n balik KL ikut elite-nkve highway...apa punya jauh jalan aku pusing ni weiii.....sampai KL 8.30mlm...nak nangis rasa...dah la kene g 2 hari.....hari ke dua aku x guna waze tapi ikut signboard KL....tapi tapi tapi....tak masuk MEX gak...terikut besraya....eh xkisah la janji aku leh potong sg besi nanti....elok aku nak naik flyover area IOI Mall Putrajaya tu, jem dia memang berlipat2....terus aku pikir, kalo aku hadap jem ni confirm sampai KL 8.30mlm gak...so baik aku lepak IOI dulu....

terus pusing stereng keta g IOI mall.....siap makan beger Fuel Shack lagi...layan makan sorang2 pastu balik pas maghrib.....gerak 8.45 sampai KL 9.30mlm....jem pon tak de :)


v
v
v
v
v

dan...baru2 ni aku buat farewell utk teammate sbb diorang akan berhijrah ke tempat lain....discuss punya discuss, diorang nak layan makan ikan bakar kat Jeram....so moh la kite ke sana....menu macam2 la kan....rasa biasa-biasa je....tak de la sedap melampau2.... :)

sedih gak team ktrang dah agak patah kaki...tapi pilihan bukan di tangan kita... mode : pasrah & redha..... :(


 gudluck and gudbye korangg
v
v
v
v
v

canje kesayangan aku baru-baru ni kene warded...alahai sedih je...asal nya alahan last2 kene campak...patut la banyak ruam...tapi tengok muka dia memang ngeriiii.......nasib sekejap je...pastu dah ok...dan nakal seperti sediakala hewhewhew...kalau dapat masuk bilik aku, memang mata dia melilau je apa dia nak capai...geyaammm la amad ni!!! :)


skang ni aku tgh pening dengan HP aku ni....baru setahun 3 bulan kot, tapi dia nye lembap tak leh nak story dah....wawawa.......kalau tiap2 tahun kene tukar HP memang bankrap la aku....tak de portion pon utk HP....eeeiii...kalau kene tukar lagi, nak masuk HP ke 5 ok smartphone kene tukar.....erk erk erk....

panjang plak aku membebel.....hehe...dah lama aku tak wat entry lumsum cmni :p ada mood aku habiskan entry Myanmar.....dah xde story sangat dah....1-2 entry bleh la khatam kan myanmar tu :)

nanti sambung.....bai....

Comments

  1. emy, cepat2 habiskan entry mynmar..nak baca....

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Jalan-jalan Cari Makan di Teluk Intan

Summary Percutian budget ke Koh Lipe, Thailand

#Sembang Orang Bujang : Perodua Axia vs Proton Iriz