testing

Thursday, December 20, 2012

Wajib Tonton : The Twilight Saga : Breaking Dawn Part 2

tak sia2 penantian selama 4tahun, ending dia memang best!

puas hati....x bazir duit rasanya menonton movie ni.terima kasih la su kenalkan ceta ni...best..best...

so lepas ni dah tak de la ternanti-nanti movie nak kene tengok...

eh ada.... James Bond! ekekekeke

sape yang tak layan dari mula, sila la donload ye...seyes tak rugi layan hantu pucat ni :p



 **tetibe pui kasi drama Adam dan Hawa episod 1-40...pui, aye tak sempat lagi nak tengok :p

2 comments:

  1. kannnnnnnnnnnnnnn.. tapi tak pergi nengok pun, sbb kitew jacob bias. kekkekeke.
    address tu, address awak ler. ni ada souvenir sikit. sikit jer pun. kekekkekekeke

    ReplyDelete
  2. sobenier ke?
    like...like...hehee

    ada email...nanti kt email address ye :D

    ReplyDelete