testing

Tuesday, October 30, 2012

Lost in Bali 2012 : Tegallalang Rice Terrace

lepas dapat habiskan masa kat Tanah Lot, kami sambung ke Tegallalang Rice Terrace....

bayaran masuk kalau x silap 5,000 rupiah...entah ye ke x...entah la dah x ingat hhehe....tapi kedudukan tegallalang ni bebetol tepi jalan.....

masa kami nak turun, Pak Isme macam tak kasi sebab dia kata perlu bayar...tak pe la...kami bayar je hehehe

kalau nak ke sini sape terkena musim padi tengah masak, memang cantik sangat...tapi kami datang alahai...sedih... :(

tengok blog orang ada yang terkena time cun tu...furhhh best2....ni aku sempat google...

ihsan cik google....

dan time kami pergi......

 sedih tak tengok???muahahahah

dan kami tinggalkan kenangan kat sini....




kat sini ada juga jual2 souvenir tapi kami tak beli....as je beli baju untuk anak buah dia...baju sulam2...cantik gak :D

next.....tengok temple :)

2 comments:

  1. hi ...peh best h blog ni sgt detail dengan itinerary perjalanan sana sini...style la

    ReplyDelete
  2. mimy,
    senang jadi bahan rujukan di masa akan datang..kawan2 suka tny...so kalo tny sila refer blog hehe

    ReplyDelete