testing

Monday, October 22, 2012

Jalan-jalan Isi Perut : William Corner, Setapak

lama tak upload pasal jalan2 cari makan ni :p

kalo sebut pasal william ni, rasanya dah ramai kot tinggal jejak...tapi kat area kelana jaya tu glamer la kan....aku plak nak g tak kesampaian...jauh pon ye gak...

tapi.....bila dia buka branch kat Setapak, apa lagi moh kite try makan :D

dan pelbagai menu disediakan....antaranya...









dan sempat la aku rasa....
 cheese nan....

 spagheti bolognese

 nasi goreng ketam

spagheti cabonara

air plak...
 ribena laici + air lemon tea

soda herbs...sedap

macam mana nak kesana......ermm...kalau iku jalan genting klang straight je mcm nak ke setapak/wangsa maju...nampak hospital Columbia, masuk simpang sebelum hospital tu (belah kiri)...terus...nampak jejantas...lepas jejantas nampak kedai WC sebelah kanan...boleh la masuk kawsan tu cari parking :D

selamat mencuba!

2 comments:

  1. Halal ke ni? Nan cheese nampak mcm sedaaaapppp....

    ReplyDelete
  2. soda herbs tu memang tersgt la best!!!!!!!!!!!! rasa mcm nak minum 2 mug jer..*perasaan org tamak memang cengitu*

    ReplyDelete