testing

Monday, October 22, 2012

Jalan-jalan Isi Perut : William Corner, Setapak

lama tak upload pasal jalan2 cari makan ni :p

kalo sebut pasal william ni, rasanya dah ramai kot tinggal jejak...tapi kat area kelana jaya tu glamer la kan....aku plak nak g tak kesampaian...jauh pon ye gak...

tapi.....bila dia buka branch kat Setapak, apa lagi moh kite try makan :D

dan pelbagai menu disediakan....antaranya...









dan sempat la aku rasa....
 cheese nan....

 spagheti bolognese

 nasi goreng ketam

spagheti cabonara

air plak...
 ribena laici + air lemon tea

soda herbs...sedap

macam mana nak kesana......ermm...kalau iku jalan genting klang straight je mcm nak ke setapak/wangsa maju...nampak hospital Columbia, masuk simpang sebelum hospital tu (belah kiri)...terus...nampak jejantas...lepas jejantas nampak kedai WC sebelah kanan...boleh la masuk kawsan tu cari parking :D

selamat mencuba!

3 comments:

  1. Halal ke ni? Nan cheese nampak mcm sedaaaapppp....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Halal la. Tapi kalu musykil gak dgn jawapan aku, ko takyah mkn la. Sebab bila musykil tentang sesuatu maka ianya haram bagi yg musykil tuh.

      Delete
  2. soda herbs tu memang tersgt la best!!!!!!!!!!!! rasa mcm nak minum 2 mug jer..*perasaan org tamak memang cengitu*

    ReplyDelete