Sogo Member Card Sale

jumaat n sabtu lepas KL sesak teruk kan?

semuanya gara-gara Sogo member card sale...aku pon sempat gak menambah umat manusia kat sana ekeke

turun dari train org dah sesak....adoii....

terus naik tingkat 1 bahagian perempuan...masuk2 singgah area kasut - polo clubhouse...eh cung la kasut ni hehehe


memang umat manusia merata2 penuh....naik dari satu level ke satu level terus naik sampai tingkat 5..ruang tengah yang ni tak crowded sgt...ambik baju g fitting room...semua jenama kami punggah....hehehe

pui rembat 2 aku rembat 1 blouse...

hasil rembatan...tak semua kami rembat...ni nak try dulu ok ke x :p

dapat baju usha beg plak...berkenan betol kat beg ni...besar pon ye gak....aku kan suka bawa bekal..so dah ada beg besar senang la kan...sumbat2 semua dalam 1 beg :D

pui nye

aku punya..

singgah bahagian kids n beli baby carrier...ni hadiah nak kasi mai...dia baru pas bersalin...aku tny nak hadiah pe dia request nak baby carrier...ada plak rege yang berpatutan terus je beli...hadiah ni share 4 org...brand sweet cherry :D

dan masa nak turun balik tu sempat rembat baju blouse bunga2 kat tempat perempuan....terbeli lagi 1 hehehe...

pastu g clubhouse polo n rembat kasut sarung 1..rege biasa rm65...kadang2 leh dapat rm55..tp sale ni aku dapat rm47...ho yeahhh!-klik sini betapa aku penggemar kasut polo ekeke

hasil rembatan...

dan total kerugian aku...

beg rm39
blouse oren rm19
blouse bunga2 rm30
kasut polo rm47
total = rm135...
*baby carrier tu share 4 org...xmasuk kerugian ekeke

dan ni pic hari ni...comey x?hahahaha


otomatik kasut tu jd kasut raya....beg pon sama hehehe...

kejap nye dah nak Ramadhan kan ....

Comments

  1. chomey ! chomey !

    Jumaat tue sempat gaks nyinggah, tpi tak beli apape pon.. saje je gatai nak usha² oram.. tpi mmg mostly sme nye sales.. paling besh tue kat tmpt lingeries ah.. rambang mate nak rembat triumph.. skali tgk cue punye pjg tepaksa letak blk.. tak jdi beli..

    hadek kite ghik ahad ritue, die kate still ade lgi sales.. agaknye pricetag utk member card sales tue dorang tak sempat nak bkk kot.. so, yg kate jumaat ngan sabtu sales tue, ahad pon tetap ade lgi.. alaa, rugi plaks tak follow..

    ReplyDelete
  2. tu la kan...sales ni membunuh poket

    tp ktrang q pnjang gak...punya la nk beli redah je...tgh q ada sorang makcik ni tegur "belah sana kosong dik..." terus kami tukar kaunter hehehe

    ooo ye ke ahad tu murah lg eh...mungkin la xsempt nk tukar tag :D

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Jalan-jalan Cari Makan di Teluk Intan

Summary Percutian budget ke Koh Lipe, Thailand

#Sembang Orang Bujang : Perodua Axia vs Proton Iriz