testing

Wednesday, July 18, 2012

Hannah Rhys Balqis

tu nama baby su.... :D

masa su ngandung, ktrang gelarkan baby dalam perut tu 'baby hazel'...so dah lahir mesti la ada nama kan :D

budak2 skang nama mesti macam....wow!kalo pesen nama aku ni raasanya xkan ada...1 dalam sejuta ekekeke

alhamdulillah....su dah selamat melahirkan baby girl...dah nak sebulan ni...memula pantang kat JB umah mertua...skang dah balik perak...pantang umah mak dia plak...

time ni dah 8buln ++.....

muka baby su ni mcm muka jiji je....baby x nmpak lg muka sebenar kan...tunggu dia besar sikit nanti :D

olololo...comey nye tido dalam baby cot aunty kks kasi ye...ekeke

senyumm ye si kacang ni...

hari kesebelas...tapi dah x berbedung...apakah???

elok su sampai je perak, esoknya saka dia pon dah sampai melawat baby...

saka su = as...hehee

korang persahabatan mcm mana?aku ada kawan baik...tp kadng2 kawan baik ni ada masa2 dia x cari kt pon...tapi as n su ni deme baik dari zaman uitm sampai la ke hari ini..ari2 call update ceta...time su sakit lepas bersalin pon dia cari as...masa as ceta tu aku sebak...suara as pon sebak...

"mi kalo org tny sahabat sejati aye...ada pada su...dalam dia sakit beranak pon dia call aye mi..cakap sakit as...." time ni as sebak...

masa su nak kawen as dah pikir...mesti su dah ada life baru n lupakan dia...rupanya tidak...walaupn jauh di mata tp su tetap cari as...owhh korang...aku doakan korang bersahabat sejati sampai ke tua ok....

dan tak lama lagi...sorang lagi akan bertarung di labour room...tapi lepas raya...so bleh la makan puas2 kan hehhee...

mummy-to-be...kak kin

baby kak kin ktrang gelarkan.... 'baby loofa' wakakaka

aku kasi nama hazel...aku kasi nama neelofa...pasni sape lg ngandung aku dah ada nama gelaran...ekeke

p/s:dapat idea update baby su dari entry ni hehehe



5 comments:

  1. saja klik link tu, sekali link aku yg keluar...haha...terkejut mak...

    anyway, aku harap korang semua kekal bersahabat sejati sampai bila2...sahabat sejati susah nak jumpa tau...aku ada dua org je sahabat...yg lain, aku anggap kwn biasa je...

    sbb aku pernah terkena dgn sahabat sendiri, so, aku sekarang agak memilih kwn...

    p/s: baby tu comel!!

    ReplyDelete
  2. lau tak silap... bby hazel ni ikut korang jln brunei dolu tu kan.... ? comelnya! terbau-bau akan bau bby.... mmmm bestnya!

    entry ni ada sikit unsur sebak... akak dolu ada kwn baik. tp, gara2 seorang lelaki, langsung kwn ilang title kawan.... even jd kwn biasa pun akak tak pasti. bila diingat....sgt sedih ok. sebab byk kenangan manis dgn kwn akak itu. huhu :(

    ReplyDelete
  3. wahid,
    susah kan nak cari kawan baik...aku pon yg tinggal KKS je la...yang lain biasa2 je :D

    comey anak mek jah!

    ila razali,
    adoii kak...nape la sbb lelaki putus kawan?sedih kan kerana lelaki tu kt yg dah kawan bertahun ditinggalkn huhuhu

    ReplyDelete
  4. btul tu..... mmm sebab tu dlm persahabatan jgn ada wujudkan percintaan.... ni antara akibatnya :(( nnti bebila mak nk wat entry sebak ni.... hihi

    ReplyDelete
  5. ila razali,
    ok sila luahkan....hehe

    ni kalo kks dh kene setepek...
    "sanggup kamu tinggalkan KKS kerana jantan?????"
    sbb nye sy pernh lupakan diorang 1-2hari sbb ada jantan hahahahaha

    ReplyDelete