testing

Thursday, October 13, 2011

Cuti-cuti Jun Kawen : A Famosa Resort

aku rasa tiap kali aku turun orang kawen, tiap kali tu aku sambung dengan percutian :D

so kali ni sebab kan ke Melaka, maka kami sepakat membawa berkat untuk stay kat A Famosa Resort...


A Famosa Resort ke rumah jun hanya 20minit... TAPI aku tetap sampai lambat wawawawa

ktrang ambik Villa ni time promo Matta fair aritu...harga asal rm8++ satu malam...sebabkan Matta Fair rege jadi rm336..klik sini kalo nak baca :p


alasan utama nak stay sini sbb ada pool...muahaha...syok la kan leh berendam...aku- kak kin-mak pui kul 11 malam pon berendam lagi...mmg syiok habis la!kebetulan pool ni tersorok..ada sesetengah tu bebetol depan rumah...tu org nampak x best la kan :p


Villa ni ada 4 bilik...ktrang single-mingle dok 1 bilik 7org...3 bilik lagi utk family jan-ila-nurul...yg kelakar as panggil depa nak kira balik rege bilik.depa bilik selesa...1 family 1 bilik...kami 7 org bersumbat la dalam bilik tu ekekeke

sorang bayar rm28 sahaja..memang berbaloi :D total jemaah yang terlibat - 14 org dewasa, 4 org kanak-kanak muahahhaa

aktiviti kat rumah adalah berendam je...so layan la pic berendam ni muahahha


terpaksa di minnie mouse kan pic mak pui hehe...
damiya tau paut kat orang je :)


jan & family...


hantu kamera muahaha


hantu posing cum hantu air


dari x leh berenang sampai leh berenang sorang2...
khalif hebat la syg!

dan sebelum pulang.....


kasi posing depan villa sblm g kenduri :p

bagi aku leh repeat la g A Famosa ni..cuma kekurengan nye villa ni terlalu jauh + x leh nak masak + susah nak cari makan..kene kuar dan makan kat luar....tapi kalo dah dengan kawan2, semua tu xde hal la!ekekeke

ishh...kalo la leh stay lama2...kan syiokkk!!!!!!!!!!!!

thanks korang.... mak pui - miza - su - as - kak kin - jan & family - nurul & family - ila & family - ana & epol...masing2 turun dari KL, Putrajaya, Segamat & JB.... :D

ada rezeki,panjang umur kite lepak lagi... (^_^)

2 comments:

  1. emy, insyaAllah weekend ni sy nak gi a famosa. tp tak tidur sana, nak masuk theme park je. haritu beli voucher kat groupon. hehe..

    ReplyDelete
  2. kd,
    eh best gak tu...dulu pon kite beli voucher tp dgn bank ambank...theme park/safari rm15/seorang :D

    ReplyDelete