testing

Wednesday, October 5, 2011

Rezeki jangan ditolak :)

Bila masuk je musim raya mulalah open house sana-sini kan...i likeeee

tapi tahun ni aku mcm pilih2...x semua aku turun..sorry la u olls...aku kebzyan melampau skang ni :p

tapi...kebetulan dah nama rezeki aku dpt penuhi jemputan vendor buku aritu @ Sime Darby Convention Centre...

makanan??mmg byk pilihan...mcm2 ada...semua aku bedal kecuali mee rebus...eeiii x gemar aku ekekeke





tapi kan sebab aku tahu last minit aku dpt pergi maka baju aku biasa2 je...baju keje je tau...org lain semua meletop2...furhhh jeles! :p


me & bos ekeke


bos & nas

elok plak tgh ambik makanan jumpa farhana...ex-classmate nas + aku pon kenal gak le..ada la 1 sem tu sekelas subjek agama... :p





dari kul 11.30 menebeng kat situ sampai la pukul 2.30...siap2 solat zuhur barulah gerak balik masuk keje :p

kenyang...semua makanan sedap! :D thanks cik la sbb tak mo pergi makan2 sampai lebam ekeke..tu la namanya rezeki kan...cik la x nak pergi, cik emy ONCE jeeeeeeeee :p

4 comments:

  1. Betul2...rezeki jangan ditolak :D

    Nampak sedap jer kek2 tu...terlioq i...huhu

    ReplyDelete
  2. saya kekurangan open house raya tahun ni, cuma ahad ni 9 hb oct ni ada open house raya, mmg best gile la kalu dia buat open house, dah macam org kawin dah. xsabo makan satay dia yg besar gile tu. dia mmg slalu buat lepas raya, katanya nk suh semua datang sebab masa raya mesti ramai tak dapat datang sebab byk open house.

    ReplyDelete
  3. Siti R,
    sedap kek tuuuuuuuuu....byk kali kite ambik...3 round rasanya :D

    Dunhill Guy,
    wow...sape dia tu ekeke...nanti update blog k

    ReplyDelete
  4. ok nnt nk snap beberapa pic ahad ni. gempak nya open house..

    ReplyDelete