testing

Monday, October 3, 2011

Rindu kat blog saya...

furhhh...lama kan aku tak hupdate ekeke * baru 2minggu nak kecoh eh

mcm2 nak ceta..tapi tu la kengkangan masa...rasa mcm tak cukup je 24jam...muahahha...nak update time keje mmg tak la..aku skang ni keje sehari 8jam memang bebetol kebzyan...nak online kat rumah tu aku berchinta..memula ada internet je excited online ari2...skang ni nak switch on plug pon malas!muahahaa

ceta terkini.....aku skang makin gemuk hohooho

sabtu lepas aku sempat terjah roadshow Honda...rasa mcm dah jatuh chenta betol tgk Civic..cungggggggg....nape la aku tak jadi engineer ke arkitek ke...paling tak pon businesswomen ke...kalo x pasti mampu memiliki civic eceehhhh....berangan!

maka ini je la pic terbaru aku...abaikan badan aku yang makin lama makin sihat ni (^_~)



tetibe org Honda tegur...diorang ckp nak ambik foto x...aku tny free ke? sah2 la free kan...tp kene pegang sign tu...layaannn.... :p

3 comments:

  1. nok...aku pun makin gemuk...spender dah tak muat sbb bontot makin melebar...hehe..

    eh, motif aku bercerita spender bontot bagai kat sini?

    ReplyDelete
  2. kelakar la ko beb..gelak besar baca komen ko hehehe

    ReplyDelete
  3. wow, statement kawan emy tak kecik pasal spender, wow sama le kita,

    sama la, jarang nk update blog skrg, keep update, suka membaca blog anda.

    ReplyDelete