Terima kasih korang!!

nak update pasal raya! eh...

aku rasa aku blom pernh buat open house kat rumah..sebab mereka2 yang buat OH ni mereka sgt kuat dr segi mental dan fizikal..leh entertain tetamu dari pagi sampai petang NON STOP!

tapi sape nak datang aku xde hal..datang terkejut, menu terkejut la..kalo inform awal2 n aku dah save the date, maka menu special sikit.eceh...

so tahun ni tetamu aku yg pertama adalah...BFF ateh & wak amin + 2nan..kakak n abg...



disebabkn ibu pon kuar beraya maka mereka berposing sesuka hati depa.aku la jd photographer..ibu masakan kuey teow goreng & roti jala...tu je termampu...ateh call time aku tgh tunggu bas nak balik keje...maka itu aja la ye muahahha




kami...
setting timer baru leh posing reramai :p


tetamu kedua yang sudi datang...GKJ = geng kaki jalan aku... miza, mimi & zam, ecah & remy + daniel n rania :)

mimi teringin nak datang rumah.selama ni asyik ambik aku tapi jemput ke rumah tak pernah pon...so sebagai memenuhi keinginan mimi tu aku suruh la datang rumah...

malam-lepas waktu keje...time ni bersilat gak la nak sediakan makanan semua....


behun goreng - roti jala kari ayam - drummet
desert koktail puding jagung [x menjadi la]


terbaekk kata daniel



dok tunggu ecah & remy x sampai2...sudahnye diorang nak balik dulu...time tu dah pukul 10pm...elok kuar umah, ecah & remy sampai...

maka diorang plak sambung makan...lewat gak ecah balik..11.30 baru chiao...tu pon terpaksa balik...pasal dah lewat sangat :p


mommy over dr rania :p


rania....

dan...last but not least my KKS....yang ni kalo tak datang memang kecik ati!


khalif & damiya

jan n anak2 sampai dulu...khalif n damia...jue x dpt follow...kene keje :p
pastu kak kin n fahmi...
jun...
mak pui n su....

pastu makan!!!!!!!!


laksa johor - ayam drummet - koktail puding jagung
kalo ni koktail aku terbaekk ekeke

dan mereka memuji2 ibu buat laksa johor...walla...suka aku tgk org makan byk ni...ekeke..su la bertmbah2 makan....bila depa dh balik aku makan bebetol 3 sudu je...takat nk rasa... :p



tahun ni tak de buat potluck KKS macam tahun lepas...SINI

lagipon ktrang dah berkumpul ramai2 @ rumah kak kin aritu..dia gigih wat open house...menu pon terbaekk...soto & spagheti... :D


as pon turun dari perak :)

thanks korang sudi datang teratak aku....nanti datang makan lagi ok :D


Comments

  1. woi...aku nak raya umah ko gak...

    kalau aku dtg, sila lah buat mee kari sedap...volley? hahah...

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Jalan-jalan Cari Makan di Teluk Intan

Summary Percutian budget ke Koh Lipe, Thailand

#Sembang Orang Bujang : Perodua Axia vs Proton Iriz