testing

Thursday, February 10, 2011

bila cik as turun KL...

aku kalo kawan2 nak datang KL ni rasa macam bestnyerrrrr.....leh lepak!

cuti raya cina aritu, cik as turun...aku dapat layan sehari je pon...3 hari lg aku rodger ke kampung halaman :)

tu pon bok [abg as] wat makan2 sbb masuk rumah baru..dah as turun KL, so jom la kita ke rumah abg as tu...bergabong dgn as + dapat makan free muahaha

kak kin datang ambik then shoot ke ampang...cun gak umah bok...suka je aku kalo dapt umah gitu... :)

kak kin n cik abg :)

posing dulu sebelum start majlis tahlil....pas baca tahlil terus acara makan2....kenyang perut makan byk....dah la sedap menu lunch aritu....erkk... :p



jan pon join gak..so dia dtg dgn mak pui..pas settle semua, kak kin balik dulu....aku-as-mak-jan memulakan aktiviti ronggeng...jan single sbb jue keje...ambik anak dia yg comel tu -->khalif :)

1st port bawa cik as makan aiskrim kat ice room kota damansara :)

order 3 jenis aiskrim...sama mcm aritu...nut, tropical...n try yg baru bluebery...n tak lupa gak tempura durian tu :p


jenis aiskrim :)

kami @ iceroom

tak ku sangka mak pui ada kepakaran melayan kanak-kanak girang mcm khalif...layan dia main, layan dia makan...alih2 aku rasa khalif ni sesuai jadi anak mak pui la dari anak jan muahaha

khalif, kenapa kamu ensem ha????

otw balik ingat nak jumpa nurul n baby kat taman metropolitan kepong..sekali tu jalan sikit punyer jem...so next time je la yer nurul :p

terus ke wangsa walk............

tengah melepak jap, terjumpa lak budak adni...diorang pndang antara nak tegur ke x kot...sekali aku toleh, budak tu dah ke arah aku...'alahi, anak ikan aku & suzi....' ekekeke...

dik, ko tetap maintain ensem hahaha..tegur2 mcm tu je pastu dia blah..mesti dia kata aku dah lain skang..makin ayu.eh eh...hehehe

pastu ktrang mengasah bakat kat pusat karaoke terpilih....superstar la kita :p

khalif suka benar makan maggi..sampai kene sorok...tu dia nk maggi tu :p

tangan comel khalif....

aku kalo x nyanyi lagu awie, rasa macam x feel g karok hehe

disebabkan jan bawa anak, maka kite tgk diorang leh duet ke x....hahaha

khalif siap leh nyanyi baik2 sayang wali band & tanpa 6th sense....tp part corus je la muaahahaha

puas melalak, terus balik...khalif pon dah lotih layan auntie2 ni eh..jan anta kat rumah bok balik...



ambik kete terus g isi perut jap....lama tak layan chicken chop..memang terbaekk la CC dia...lama tak makan :p


kul 1am barulah check in kat rumah aku ekekeke

esoknya diorang breakfast nasi lemak teh o then gerak ke umah kak kin...

kak kin lak kene layan diorang muahahhahaha....aku gerak ke kg halaman :)

tapi kak kin masak untuk diorang best la....rugi tak join wawawa....

cedappp..... :)

nanti ceta pasal kg halaman lak :p

3 comments:

  1. tq mie....celitamu celitaku....
    kenanganmu kenanganku...
    lakimu bkn lakiku...

    ReplyDelete
  2. wow....aye like like....
    baca blog kamu n blog asikah...thibur ayeeeeee :)

    ReplyDelete