testing

Monday, March 14, 2016

Jalan-jalan Teluk Intan : Yew Boutique Hotel & Menara Condong

Lama tak update blog, tak tahu nak tulis apa :p

Gambar banyakkk...tapi itu la...malas sangat nak transfer kan...pakkal la HP dan penuh memory, berat hati transfer la gak hehehe

so...bulan 1 aritu aku sempat ke Teluk Intan...bukan saje-saje nak pergi tapi ktrang ziarah as kat lekir, setiawan...so lajak terus ke Teluk Intan..... :D


ziarah as - bawa as g Aeon Manjung

Mula2 nak cari hotel lain...tapi sebab sesat barat dan tak jumpa, dan terjumpa Yew Boutique Hotel ni. pui masuk tanya ada kosong lagi...ok jom aje la...dah letih sangat ni....

 

Harga satu malam rm150 (maybe kurang singgit dua kot)... hotel dia not bad. free breakfast untuk 2 orang...

 
 
 

Esoknya, ktrang turun breakfast....pastu g rooftop..saje nak tengok view Teluk Intan :D


 

Lepas checkout, terus ktrang singgah Menara Condong...

 

 

Panas betol. ktrang tak lama kat sini. settle begambar terus JJCM plak... yang ni next entry ok :)


1 comment:

  1. salam..

    selalu je tgk pasal menara condong ni. tapi tak pernah sampai2.

    ReplyDelete