Yeayy menang P.C.B.R 2012

entry b4 ni kan aku ada ceta pasal Photo Challenge Balik Raya 2012....

alhamdulillah menang ekekeke.....hadiah tak tau...kene tunggu isnin depan :p

kalo korang nak baca yang lain2, sila klik nama diorang...

1. Grand Prize : Anash
2. 1st runner up : kite & Biqque
3. 2nd runner up : Ely
4. Anugerah Juri : Janggel

enjoy wat contest ni...tu yang aku layan kan je...hehehe

nak baca entry penuh klik sini....

Tq penganjur & juri (^_^)

Comments

  1. jgn lupa kwn2 ye sbb dah menang tu..hehehe

    ReplyDelete
  2. tahniah!!

    aku baru balik medan nok...cantik betul danau toba tu..

    ReplyDelete
  3. emy, still waiting for ur email...i nak address u untung bincang pasal hadiah tu camne nak kasi :)

    email me at biqque@yahoo.com tau :)

    ReplyDelete
  4. biqque...

    i dah email dr last week lagi...ni i dah resend... tq

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Jalan-jalan Cari Makan di Teluk Intan

Summary Percutian budget ke Koh Lipe, Thailand

#Sembang Orang Bujang : Perodua Axia vs Proton Iriz