testing

Friday, September 7, 2012

Yeayy menang P.C.B.R 2012

entry b4 ni kan aku ada ceta pasal Photo Challenge Balik Raya 2012....

alhamdulillah menang ekekeke.....hadiah tak tau...kene tunggu isnin depan :p

kalo korang nak baca yang lain2, sila klik nama diorang...

1. Grand Prize : Anash
2. 1st runner up : kite & Biqque
3. 2nd runner up : Ely
4. Anugerah Juri : Janggel

enjoy wat contest ni...tu yang aku layan kan je...hehehe

nak baca entry penuh klik sini....

Tq penganjur & juri (^_^)

4 comments:

  1. jgn lupa kwn2 ye sbb dah menang tu..hehehe

    ReplyDelete
  2. tahniah!!

    aku baru balik medan nok...cantik betul danau toba tu..

    ReplyDelete
  3. emy, still waiting for ur email...i nak address u untung bincang pasal hadiah tu camne nak kasi :)

    email me at biqque@yahoo.com tau :)

    ReplyDelete
  4. biqque...

    i dah email dr last week lagi...ni i dah resend... tq

    ReplyDelete