testing

Tuesday, September 25, 2012

3 hot mummies...


sabtu lepas aku kuar lepak dengan mak orang hehehe... ateh - ita - ina....

ktrang dulu satu sekolah rendah....so bila marzuki buat page kat FB...masing2 kemaruk nk ber karok...

lama dah kot aku tak bersosial...kalo setakat kuar makan n shopping lite2 tu ada la...berkarok dan menonton wayang memang tak buat lagi tahun ni... * ye ke :p

so ke KL festival city la kita....

nak keluar pon kene ada tema bagai...sape x pakai color merah dia kene belnja....x sanggup aku heh!

ada yg boring dengan KL FC ni...tp aku suka...sbb tak besar sgt...pastu byk kedai penting2 ada kat situ hehe

kul 10 lebih ktrang dah menebeng kat superstar karaoke....yang kelakar yg tunggu kat luar tu semua nye budak2...ktrang yg kertu ni pon dok tunggu gak hahahaha

ngam kul 11am...ktrng bergabong...pastu g bekpes jap kat mamak....semua roti canai elek pocik...ceh...layan roti bakar je la :p

pastu baru ktrng g karok....


dapat bilik....mulakan la aksi anda...

posing tu penting hehe

 hot mummyyy.....

aku ni kalo dah jumpa gadget best sikit, mmg leka...batak pon ye gak hahaha

dulu ipong mak pui jadi mangsa...pantang jumpa...mesti aku nak lenjan....
skang i pad ateh plak...syok nye ipaddddddd!!!!!!!!!!!!!!!


 total rm78++ dapat air 1 jug...sandwich + nugget + fish ball + wedges + muruku..... + 2jam karok

dan aksi sengal...

 hehehehe......


 

dan sebelum pulang.....












pastu ktrang habiskan maasa dengan shopping... n layan makan nandos....nyum nyum....

moh la kita pulang.....
 

sambung berbincang kat giant batu caves....minum petang kat ayamas....kalo dah bergabong, memang lupa jalan balik rumah hehehe...

dah lama x hang out rasa enjoy sangattttttt......

so next....plan nk karok lg...ita nak open table sempena besday....arap2 ON la....ekekeke
 

2 comments:

  1. syoknya weh...

    pandai korang, sapa tak ikut tema kena belanja...gud idea..boleh aku apply kan kat geng pelangi nnt...haha...

    ReplyDelete
  2. hehehe....gagah cari baju lama2...

    janji merah kan :)

    ReplyDelete