Wajib Tonton : Ombak Rindu & Twilight Saga:Breaking Dawn


aku rasa ni la pertama kali aku buat movie marathon :D

sabtu lepas entah semangat apa yang datang tetibe rasa nak layan wayang...sampai 2 movie!

on netbook tgk mbo showtime...alih2 2 movie ni je yang timing dia cun...terus rodger mak pui n su...maka ONCE cinema!

movie pertama aku tengok --> OMBAK RINDU



novel ni memang aku baca.ok sedih.bila di jadikan cerita pon not bad.cantik la pemandangan nye.suka betol umah izzah dalam ceta ni..tapi aku n mak pui memang byk wat spoil la dalam panggung.orang sedih ktrang gelak...mesti akak sebelh kami tu tension je...ada gak budak mengong tgk wayang ekeke

aku x reti la sedih dlm panggung...dah cuba tp x bleh....cmne???

aku suka movie ni walaupn awal2 aku x nak kuar duit.tq pui taja aye...ekekeke


habis ceta OR, bergabung dgn su n jijie...nak tgk movie ke 2....pontianak bebeh!!!


sebabkan mmg follow pontianak pucat ni maka sah2 la ceta dia best walaupan 1jam 49minit je...argghhh bella dah mati...dah jadi pontianak...& dah dapat baby...

sayang nye kene tunggu part 2 tahun depan...ok pasrah! :)



sekian rumusan ceta....aku puas hati la layan 2 movie sabtu lepas...berbaloi!...

cukup la 2011 layan 3 movie...nur kasih the movie + ombak rindu + twilight : breaking dawn....sbb aku x minat masuk panggung ehhehe

Comments

  1. Myra pun dah layan 2 2 citer nie..

    Mmg best :)

    ReplyDelete
  2. best kan...dua-dua hero encem hehee

    hai myra

    ReplyDelete
  3. aku dah tak ingt apa movie last aku tgk...purba gila aku ni. hahaha

    ReplyDelete
  4. baik berjalan dari tgk movie kan fatt
    hehehe

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Jalan-jalan Cari Makan di Teluk Intan

Summary Percutian budget ke Koh Lipe, Thailand

#Sembang Orang Bujang : Perodua Axia vs Proton Iriz