KKS buka puasa jemaah

setiap tahun mesti nak selit gak buka puasa berjemaah kat luar kan :D

tahun ni yg 1st potong reben utk buka puasa luar adalah KKS :)

kami plan nk layan Nandos KLCC macam last year...tapi sayangnye tutup sbb deme renovation...frust ooo terus tukar ke Kenny Rodgers KL Convention Centre...

masa jun lalu depan Nandos, dia dh happy sbb x jadi makan situ...tp dia x tau ktrng dah booking kat Kenny rodgers...muahaha...cian ko jun...

sebelum ke sana, cuci mata dulu kat C&K KLCC...

aku ni dari dulu lagi dok la target nak rembat handbag C&K...tp sampai sudah ok x beli pon...tiap kali nak rembat mesti time duit tak de...camne tu...

jun mmg dah nk rembat...tunggu husband je tu...gomen ok la kan ada bon...kami???*sambil pndang muka pui minta simpati ekeke

terus la ke KL Convention Centre...order...tunggu makanan..sampai la azan x sampai2 makanan dia..deme tak sistematik la...buring...reject Kenny!

deme kasi muffin lebih....sbb rasa bersalah la tu :p

tahun ni yang turun....kak kin & pami - mak pui - jun - jan - aku...nurul malas sbb jauh...wai balik kg...su berpntang...as di perak....mieza ada buka pose dengan family kat hotel...dee as usual jauh...jauh la sgt ekeke

pas makan, solat kat situ...surau besar dan selesa...pastu jalan2 @ KLCC

as usual...kak kin n pami hantu kopi...so mereka menapau....n kak kin blnje aku n mak pui kopi...tq mummy loofa...luv u ketat2 ok

sebelum berpisah....sempat la rakam aksi mummy to be n org x sabar nak ngandung ekeke

jun, sy doakn awk cepat2 gemuk[read:ngandung]...

dan kami berpisah di stesyen lrt...aku kak kin anta balik...temakacih mummy n daddy loofa.. :D

p/s:rasa tak puas berborak kan...padahal dah kul 10pm nak borak gak lg ekeke

Comments

Popular posts from this blog

Jalan-jalan Cari Makan di Teluk Intan

Summary Percutian budget ke Koh Lipe, Thailand

#Sembang Orang Bujang : Perodua Axia vs Proton Iriz