testing

Thursday, August 2, 2012

Besday Party Rania....

minggu sebelum puasa aritu aku dapat jemputan dari aishah....raikan besday party anak dara dia yang ke 2...

atas dasar kawan, aku rajinkan la diri datang ekeke

lokasi restoran Al-Rawsha @ Kampung Pandan...kebetulan aku mmg teringin nak makan nasi arab sebelum puasa...dapat plak jemputan pe lg terus aku terjah...kebetulan plak miza tak de...g terengganu...mimi n zam plak celebrate besday mimi @ Gold Coast Morib...makaaaa....aku paksa mak pui follow hehehe

tema arab ok...aku pon x faham nape tetamu kene bertema...patutnya besday gurl n budak2 la kene tema kan hehe...senang kt sarung jubah...heheh

time aku sampai tu semua orang dah makan n potong kek....sumpah kek dia sedap walaupun kek sponge je...tapi krim dia ngam ngam soi x manis sangat...sukaaa :D

menu dia simple je...nasi arab...kambing bakar...ayam bakar...dalca...kuah tomato...kebab..dan humus...1st time try not bad....air oren n salad...ada satu sudut plak dia buat candy station...kuih muih...cupcakes....candy station tu aishah buat sendiri...leh tahan minah ni eh...syg nye aku x snap picca pon hehehe

dan nah pic deme 1 family....


dan diakhiri wajah kami hehehe

tq beb invite aku...siap tapaukan kebab bawa balik hehhe...dan untuk Qiesya Rania Qryssabella....happy besday sayang.... :D

*nama anak susah betol....hehehe
*tiap kali buat majlis aku kene turun..aishah bertunang,pastu kawen..anak nye besday pon kene datang...kalo tak sentap...aku lg sentap sbb tak de anak lagi ekekeke

3 comments:

  1. Emyku syg...
    Sekian lama xbaca entry ko.. arini tetiba gediks nk buka blog ko.. so terbaca la entry psl majlis anak aku nie.. rase cm terharu je.. huhuhu.. klu ko xdtg mesti aku SENTAP hihihi..

    ReplyDelete
  2. Klu ko xdtg lg aku SENTAP hihihi... anyway tq emy ku syg <(ˍ ˍ*)>

    ReplyDelete
  3. ekekekeke....
    berzaman weiii aku dh update ekekke

    ReplyDelete