#Birthdaytrip2016: Sungai Lembing Underground Tin Mines, Jambatan Gantung Kolong Pahat, Sungai Lembing, Kuantan Pahang

Muahahhahahahahaha

apa nak jadi la kan...tak mo ceta la hahaa....ok sambung

***************************

dari muzium, ktrang sambung jalan ke Sungai Lembing Underground Tin Mines. tak jauh pon. kat sini dikenekan bayaran masuk rm15.90 (include gst) huhu...


masuk je ke dalam, kt kene naik train untuk masuk ke dalam terowong ni...naik train 400 meter + kene berjalan kaki 600meter lagi....letih n berpeluh gak. tapi boleh la...sebab terowong tu rasa sejuk je...hujung2 baru panas sikit

 

sepanjang jalan dia letak info kiri kanan terowong tu.. pui rajin baca..aku pon  tapi tak serajin dia haha....last2 snap2 gambar je...pastu ktrang keluar balik...tak de la lepak lama sangat dalam ni....45minit-sejam gak kot...




 

 




posing dengan abang....

balik dari sini, ktrang singgah jambatan gantung kolong pahat sungai lembing....tak jauh dari situ...teruskan jalan je...tak ada apa-apa info berkaitan...so snap gambar je la :p


 



dan ktrang teruskan perjalanan balik ke Kuantan semula...masa kat kuantan bebetol ziarah Sungai Lembing je...lepas2 tu lepak hotel- tido- mandi pool - layan gym...

entry lepas ni kt share pasal tempat makan best area Kuantan k 

Love,
Amy

Comments

  1. Sg lembing! Huhhuhu dah plan nk ke sini tp kena cancel sbb banjir

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Jalan-jalan Cari Makan di Teluk Intan

Summary Percutian budget ke Koh Lipe, Thailand

#Sembang Orang Bujang : Perodua Axia vs Proton Iriz