KKS, Mitsui Outlet Park, KLIA Sepang & Bagan Lalang

bersawang blog muahahaha

Lama tak lepak sini....rindu nak membebel tapi nak kata masa xde, tipuu la kan....aku yang malas nak ngadap laptop bila dah balik rumah :p

Life aku skang agak bz...ada je aktiviti tapi nak transfer gambar n share sini alahaiii kemalasan sangat-sangat....tapi aku cuba la nak rajin...blog ni aku sayang...leh gak baca balik dah 2-3 tahun akan datang hehehe

ni aku update cuti merdeka bulan 8 aritu....kisah koh lipe tak habis ceta lagi hahaha.....kebetulan plak as datang KL...jom la merayap......

pikir-pikir tak tahu nak g mana dan kebetulan kawan aku up status dia merayap g mitsui....eh teringin tapi jauh nun kat sepang...driver kata ok janji aku drive. Eh...

dari KL kami ikut highway PLUS exit nilai utara - KLIA...follow je signboard ke KLIA...mitsui ada di sebelah kiri....


sampai sana rezeki kami dapat parking tak jauh dari entrance. tapi panas betol..tak tahan rasanya :p


masuk dalam cuci mata....best gak...ala2 JPO kan.....





 
kami....

biasa la kalau barang2 branded ni sah-sah la aku xde saiz kan....so aku rembat perfume je la....promo merdeka seketul rm70...nasib baik beli seketul..dah balik rumah bau dia xwangi sangat....buang duit je..pui beli perfume Britney Spears rm150..sah2 la wangi tiada tandingan....nyesal beli perfume brand ala2 ni...rugiiii wawawa

ktrang solat asar siap2, then terus shoot ke Bagan Lalang...restoran pilihan tak lain tak bukan Restoran Senandung Semalam :D

aku dah 2-3 kali repeat makan sini...diorang pon sibuk ajak tapi ye la jauh kan Bagan Lalang ni...asyik la tak pegi2...kali ni jejak kan kaki jugak sbb dah sampai area sepang tu...

rezeki ktrang sampai je ada meja kosong...terus ambik tempat.....as dengan miza g order...aku n pui lepak kat meja....dari 6.30 beratur sampai 7.30 baru settle order ye....tu baru order...nak tunggu makanan sampai, nak dekat pukul 9 baru dapat makan wawawawa

sementara tunggu gilir2 g solat n layan otak2....pastu air 1 jug pon licin ktrang kerjakan hehe



menu pilihan...
ikan kerapu bakar
ikan siakap masa steam limau
sotong goreng tepung
lala + pepahat masak masam manis
ketam masam manis
udang butter
tomyam

total dalam RM 120...makan senak n rege berbaloii :p



balik KL, dah malam...nak dekat pukul 12 baru sampai rumah....seronok dapat lepak...kalau perasan, ktrang jarang lepak weekend...sebab masing2 ada je hal nya...biasa lepak ari jumaat lepas keje hehehe

balik tu kaki aku tegang gile...dah lama x drive jauh n lama...betis keras ok...miza kalau aku ada, nama dia nk pegang stereng tu memang tak la...memang aku je la driver sepanjang hari....furhh......

esok cuti. esok tahun baru...semoga ada perubahan sempena tahun baru dan yang penting kene jadi lebih baik lagiiiiiiiiii

happy holiday!!


Comments

Popular posts from this blog

Jalan-jalan Cari Makan di Teluk Intan

Summary Percutian budget ke Koh Lipe, Thailand

#Sembang Orang Bujang : Perodua Axia vs Proton Iriz