Projek Rege Kawan-kawan

Salam semua :)

banyak entry tertangguh....trip lost and found pon tak berkesudahan... itu la kt excited nak update time travel tu je. tak sabar nak update. bila dah balik masih membara tapi badan letih....dan skang macam malas betol :p

apa projek aku tengah buat ni?

ok ni projek baru aku. aku sendiri create aku sendiri buat. so kalau korang ada masa sila la ke page FB aku ni --> Rege Kawan-kawan....kene ada icon macam kat bawah ni...minta la kerjasama korang like ye...

kalau tanya page ni untuk pe?

of course untuk business...aku ni dah tahap tak selesa dengan kewangan sendiri. so cara lain kene la cari 2nd income. kat page ni aku based on project. ada barang aku jual. tak de barang aku g cari barang2 jualan hehe

nanti aku hupdate lagi ye....sila like ok...

tq korang :)

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

Jalan-jalan Cari Makan di Teluk Intan

Summary Percutian budget ke Koh Lipe, Thailand

#Sembang Orang Bujang : Perodua Axia vs Proton Iriz